Csak engem idegesítenek az olyan emberek, mint a kérdező az alábbi linken?
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__1089..
Az ilyen hozzászólások akasztanak ki a legjobban:
"Akkor ha egy felnőtt emberek lefekszik egy 20 éves gyereknek az nem pedofil szerinted? Mert ha így gondolod akkor te sem vagy épelméjű..."
Elég szomurú, hogy az ilyenek pár év múlva szavazhatnak, autót vezethetnek, ha nem tehetik meg már most is...
Nem csak téged. De ez a kérdező tényleg olyan szinten kretén volt, ami még ezen az oldalon is ritkaságszámba megy.
@1 Ja, a negyven-ötven éves férfiak biztos a korukbeli, már általában szottyadt nőkre élveznek magányos éjszakáikon, véletlenül sem a húsz-harminc évesekre... És ez teljesen normális.
Ühümm. Neked nem normális, nekem igen. Sőt, én inkább azt nem tartom normálisnak, ha egy bármilyen korú, nemzőképes férfi egyáltalán nem érdeklődik a társadalmi szempontból már elfogadottnak számítóan idős,
fiatal nők iránt. Nem azt mondom, hogy feltétlenül párkapcsolatot szeretne velük, mielőtt valami kretén félreértené, lehetséges szexuális vonzalomról van szó. És ez nem csak az összes általam ismert ember számára teljes mértékben normális, hanem evolúciós szempontból is.
Teljesen lényegtelen, hogy ki mit érez normálisnak.
A pedók evolúciós értelemben SEM normálisak, akikről én írok, azok viszont igen, de emellett a társadalomban is teljesen normális, sőt, ezen kretén válaszadó előtt még senkitől sem hallottam, hogy megkérdőjelezte volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!