Jogtalan e az, ha az egyik kolléga az szabadságom alatt(a tudtom nélkül) 5 emailben is az én hivatalos aláírásomat használta?
Figyelt kérdés
Küldtem neki egy emailt és azt teljesen átmásolta, naponta pontosította adatokkal és az én aláírásommal küldte el másoknak. Ez jogtalan aláírás használat? 5 nap alatt 5 emailnél nem vette észre...máj. 4. 21:23
1/6 Noren1989 válasza:
Időszerű jelenteni a feletteseidnél...
Okirat hamisítàsnak nem nevezhető a dolog, de szerintem munkahelyi kihàgàs.
2/6 anonim válasza:
Nyilvános vesszőzés minimim, mert valami droid felületesen copy-paste-lt...
Vannak olyan partnereim pl. ahol helyettesítésnél alapból az eredeti címzett aláírásával jön a válasz a helyettesítőtől is, csak meg van jelölve a helyettesítés mellé
3/6 A kérdező kommentje:
Nah én sehol nem voltam megjelölve, mert nem helyettesített. Csak oda volt cseszintve az aláírásom... Nem is értem miért? Egyszerűen nem tűnt fel 5 levél után sem, érdekes.
máj. 4. 22:32
4/6 anonim válasza:
az email feladójából úgyis látták kivel beszélnek ,szerintem is egyértelmű hogy hanyag másolás esetével állunk szemben.. esetleg szólj rá, hogy máskor próbáljon meg azért egy minimálisan odafigyelni arra, amit csinál.
5/6 anonim válasza:
A te nevedben írni egy emailt, rád hivatkozni, aztán te vidd el a balhét? Persze, eléggé gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!