Iskolai udvaros vagy kertész munka az milyen? Jónak számít? Sokan jelentkeznek ilyen helyre?
Hát nálunk nem volt ilyen munka... most mi? Heti 1x le kell nyírni az udvart, néha metszeni a fákat/bokrokat? Régen még kellett havat lapátolni, de már az sincs. Ez nem teljes munkaidős állás. Nem tudom mit hirdetnek így.
Nálunk, ahova én jártam, ott volt egy mindenes, ő volt a karbantartó, kertész, meg úgy igazándinól minden, tényleg. A leghülyébb szarságos ad-hoc munkákkal, mint pl egy wc ülőke felszerelése.
Amúgy gondolhatod, hogy ez egy aljamunka... fizetésben mindenképp, hajtásban meg nyugdíjas tempó, ami viszont sokaknak lehet előny azért.
ˇ#2 Mi az hogy "aljamunka"?
Minden munka munka.
Mivel különbb az aki egy irodában ül és igazából ő maga se tudja mia munkája?.D
"Mivel különbb az aki egy irodában ül és igazából ő maga se tudja mia munkája?.D"
. Senki nem állította, hogy az jobb.
Iskolában a karbantartó végzi a kerti munkát IS.
Elég felelősségteljes munkakör, hiszen ő felügyel a fűtéstől elkezdve az áramig, a meghibásodott dolgokig mindent. Ha kell, felmegy a tetőre a napelemekhez.
És igen, csinálja többek közt az udvargondozást.
Egy barátom van, aki egy gimnázium karbantartója, nagyon megbecsülik!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!