Felvennél alkalmazottnak egy GYOD-on lévő anyukát, akinek 3 SNI-s gyereke van?
Szerintem a gyermektelennél rosszabb eséllyel indul minden szülő, hiszen ha a gyerek megbetegszik esélyes hogy hirtelen kiesik ő is a munkából. Ez pedig értelemszerűen a munkáltatónak problémát okoz. Azt nem hiszem, hogy egy SNI-s gyerek többet számít negatívban mint egy "sima".
Kitartást a munkakereséshez!
Eleve honnan tudnám, hogy hány gyereke van, meg hogy SNI-sek?
Amúgy nyilván pozíció és CV függő, meg a személyes benyomás is számítana. Illetve azt gondolom, részmunkaidő jöhetne szóba.
Attol függ milyen munkára. De ha te eleve most tudod a gyerek fix fejleszteseit, programjait nem utheti a munkaidod, akkor bele se kezdj.
GYOD mellett max 4 oraban dolgozhatsz kiv. ha otthonrol vegzed a munkat.
ha osszevissza vannak a fejlesztesek, pl egyiknek kedd reggel, masiknak szerda delben, aztan csutortok delutan 4 stb. eselytelen vagy. Nagyon jonak kell lenned valamiben, hogy mindenkepp te kellj es rugalmas munkatendben dolgozhass. meg hat olyan kell legyen is a munka...
amugy sok sikert!
Oké, de nem kell beszámolnod arról, hogy hány gyereked van és abból hány SNI-s. A gyod nyilván utal arra, hogy van minimum egy beteg gyermeked. Szóval ne erre koncentrálj.
Ami szóba jöhet, az a rugalmas munkarend - pl nekem ilyen van, vagy valami olyan meló, ahol
a műszakokkal lehet variálni, pl vendéglátás, kereskedelem.
Sokan küzdenek azzal, hogy lasszóval sem fognak értelmes munkaerőt (aki pl tud köszönni, és megjelenik a munkahelyen munkaidőben). Úgyhogy nem vagy esélytelen.
Javaslom, hogy az ismeretségi körödben promózd magad, hogy ha valaki tud ajánlani valamit, szóljon. Szerintem számít a személyes ajánlás is.
hát attól függ, nálunk a céghez pl esélytelen lenne, kell hogy bent legyen az ember, és nem fogunk a meglévő nyolcvannal kicseszni és átvariálni mindent, csak hogy egynek jó legyen... de ha nem tudom, lenne valami "otthonról gépről is csinálható és egy teljes év van a határidőig" típusú dolgunk, azt lehet ki lehetne szervezni, de semmi nem jut az eszembe, ami ez a kategória.
a gyerekek miatt mindegy milyen beosztást kapsz, azt folyamatosan variálni fogod, ami a munkatársaknak terhes,ha hazaviszed a melót, akkor meg az életben nem készülsz el vele, hiszen ott a három gondoznivaló gyerek.
esetleg kezdj növénykaspókat festeni vagy kulcstartókat gyöngyfűzni, és írd bele a kézműves vállalkozásod bemutatásába, hogy snis gyermekeid mellett csinálod, az ilyet szereti az internet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!