Elvárható egy munkahelytől olyan minimális rugalmasság hogy ha lenne 1-2 órás otthoni dolgom, ne kelljen szabit kivenni emiatt?
Lakásfelmérés zajlik (hatósági ügy de ez mindegy is) adott napon 2 órával később értem volna be mint egyébként. 8 helyett 10re...
Nem engedték meg, egy teljes nap szabit ki kellett vennem.
Mondtam hogy pluszban ráhúzom azt a 2 órát. Nem jó. Akkor vonják le ne fizessék ki. Nem jó.
Akkor adjanak ki HO melót úgyis irodista vagyok és az összes munkám ellátható lenne HOból. Hát azt nem lehet hogy képzelem...
Tehát a 2 óra miatt elszállt 1 nap szabi.
ez normális hozzáállás?
Isten mentsen az ilyen helytől...
Nem akarok személyeskedni, de gondolom milyen a munkahelyi légkör ha ilyenek a felettesek...
Kitartás!!!
"Mondj fel 15 napos felmondasi idovel. "
90 napos a felmondási időm, köztisztviselő vagyok. csak halkan jelzem.
„ Ha konyorognek hogy maradj meg“
senki nem fog könyörögni. aki menni akar, mehet isten hírével. a felm idő letöltése után természetesen. kutyát nem érdekli ha elmész. felcserélhető senkik vagyunk ez a nagy helyzet.
„Nem mindenutt lehet tulorazni „
Érdekes, ha ŐK akarják akkor lehet... nem érdekes? ha én akarok nem lehet, ha ők akarják lehet. de érdekes...
"csak halkan jelzem."
. Vannak notórius kérdezők, akik néha már hiányoznak, amikor nem jelentkeznek a trollkodásaikkal.
Te nem tartozol közéjük.
Nem szívesen dolgoznék ilyen helyen. Emberi hozzáállás kérdése. Nem is igazán elvárható egy munkahelytől, hanem inkább azt mondanám, hogy a vezetőség legyen ésszerűen rugalmas és emberséges.
Ez a hozzáállás amit leírtál az nem normális hanem bürokratikus és hatalomelvű.
"ha én akarok nem lehet, ha ők akarják lehet. de érdekes..."
. Na, jó, de Te egy balek vagy, ezt régóta tudjuk. Hm?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!