Társasház Kukahúzás avagy szemetesek kirakása mennyit
lehet vele keresni?
Figyelt kérdés
Ha mást nem csinál valaki csak ezt. Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata? Milyen gyakorisággal, hány háznál stb? A közös képviselő hogyan számol el ezzel a lakók felé?
Biztos, hogy sehol nincs ilyen. Gondnok, takarito, akarki huzza ki. Nincs kukahuzigalo.
ápr. 27. 15:07
2/14 A kérdező kommentje:
Nálunk a szemetesek kaptak pénzt eddig ők intézték, mint sok más helyen így van tudtommal (ezért is keresnek jól a szemetesek) mivel nem vállalta se a takarító se más ezt a napi szintű hajnali utazást pár kuka miatt, ezért keres a házunk egy ilyen személyt, csak nem tudjuk mennyit adjunk neki
ápr. 27. 15:19
3/14 anonim válasza:
Nálunk havonta le van osztva, hogy ki mit csinál. 6 lakásos, egyik hónapban kukák+takarítás, másikban fűnyírás. Nincs kukahúzogató. Sajnálom, de szerintem ezzel nem találtál piaci rést, mert ez olyan dolog, amiért senki nem fizetne.
ápr. 27. 15:20
4/14 anonim válasza:
Inkább felbéreltek egy embert, minthogy valaki a ki tudja, hány tucatból mindig kihúzza?
ápr. 27. 15:53
5/14 anonim válasza:
Múltkor láttam fb-n egy hirdetést, valami heti 2 ezer ft-ot akartak fizetni/ház. És mindegyik ház egymástól jó messze volt legalább :D Bolondok.
ápr. 27. 17:26
6/14 anonim válasza:
A lakók miért nem tudják megoldani? Max. előző nap este kell kihúzni. Nálunk is így van, mivel a takarító nem csinálja meg, gondnok meg nincs.
ápr. 27. 18:30
7/14 anonim válasza:
Én havi 400 ezerért vállalom.
ápr. 27. 18:52
8/14 anonim válasza:
Általában valamelyik házbeli "házmestert játszó" húzza ki, aki elvállalja, gondolom, kialkuszik valami engedményt a közös költségből cserébe. De nem hiszem, hogy pár száz forintnál többet megadnának egy kuka kihúzásáért. Viszont én tudtam olyan néniről, aki a saját házán kívül - láttam - még vagy húsz házba járkált a környéken esténkét kukákat kihúzni. Sőt nálunk is volt régebben egy takarító ember, aki kukát is húzott ki, és igen, volt még a környéken egy csomó háza, azt is láttam anno kukákat húzkodni sokfelé, tehát létezik ilyen "foglalkozás". Viszont ahogy emelkedtek a közös költségek, és sóher a ház, nálunk is felmondták a takarítóembert, aki két hétben egyszer felmosott.
ápr. 27. 20:48
9/14 anonim válasza:
Nálunk a takarító csinálja, felesleges ezért külön embert keresni, senki nem fog odamenni azért, hogy kihúzzon pár kukát, maximum valami züllött rosszarcú az ingyen proxyért, hogy aztán benézzen pár lakásba.
Ha a takarító nem vállalja, akkor el lehet tőle búcsúzni, emelni a takarító fizetésen 10-20 ezret és keresni olyat, aki megcsinálja. Eleve nem értem, ha a takarító nem húzza ki a kukákat, akkor mégis hogy takarít fel a tárolóban? Mert nálunk heti 2x felmosnak ott, miután kihúzták a kukákat.
ápr. 27. 21:19
10/14 anonim válasza:
Nálunk 260 ezret keres aki csak a kukákat húzza ki/be.
Nem tudom pontosan hány helyre jár, de hétközben kb 4 óra alatt végez úgy, hogy robogóval jár. Viszont van olyan ház is, ahol vasárnap kell kihúzni a kukát, van amikor ünnepnapra esik a ki/behúzás. A szabadságot elfelejtheted, nem fizetik, lehet be sem jelentenek még egy minimális összegre sem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!