Jobhotel munkaközvetítő ingyenes csomagjáról mi a vèlemènyetek?
Magyarországon se kérhet pénzt.
Aki kér - bármilyen jogcímen - az egyértelműen csaló.
Ingyenesra rá se bagózik... Ami nekem a tapasztaltom. Oké rohadt sok helyre kiküldi de! ha baj van hiána pályáztat újra ugyanoda küldi őket ki újra ami azért gáz, mert lehet vannak olyan szállodák amire te már jeleztél, hogy bocs nem de ő kiküldi újra. Azért gáz , mert a munkáltató meg les hogy most minek küldöd újra hülye vagy?
Személyes tapasztalat. Kifizettem neki amit ki kellett, tökre örültem én is, mert 3 nap alatt volt melón éves is szobalány+ masszőz állás kombó. Kiutaztam. Ledolgoztam a 8 órákat, mint szobalány este 3 órát vissza kellett menjek masszírozni kb 17 óra túlórám lett. Ünnepnapok.véget én nem kaptam meg a plusz pihenőnapjaimat , szopattak rendesen Megkérdeztem nos akkor mi újság? Háát ő a masszázsért nem ad plusz pénzt. Mondom ok akkor csá.
Pályáztatott immár vagy 5.re 4 nap és 13 nap közt elküldtek állandóan , szivattak megaláztak. Tűrtem vol a kussoltam de kirúgtak.
Megyek mindig mint valami vándot cigány havi 80-90 ezret vonatozgatok... Feketelistás hotelek közt amik bejönnek kb a 90% fent van .
Összeszedett egy címlistát és kész ágyő. Ő nincs kontaktban senkivel, ő nem segít ha nem fizetik ki a túlórát. Nem ajánlom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!