Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mennyire lenézett, alja munka...

Mennyire lenézett, alja munka elektronikai technikusként dolgozni egy áramszolgáltatónál ? Bankba, gyárba informatikusként jobb lehet ?

Figyelt kérdés
2024. ápr. 24. 08:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
34%

B+, akkor jelentkezz informatikusnak...

Ja, hogy ahhoz nem értesz,mert lusta voltál tanulni!!!!!

Akkor jól látod!!

2024. ápr. 24. 12:10
 12/18 A kérdező kommentje:
Nyomtatóba bele pisilt a macska (kutya, egyéb háziállat), azóta nem jó. Laptopra ráborult a pizza, vagy belefolyt a szörp, azóta nem kapcsol be. Nyilvános budicsésze tisztább mint némelyik irodai számítógép billentyűzete
2024. ápr. 24. 12:13
 13/18 anonim ***** válasza:
70%
Akkor mi a kérdés te fa..???
2024. ápr. 24. 12:15
 14/18 anonim ***** válasza:
60%
Elmondom mi az igazság! Ha te szereted azt a munkát amit csinálsz, akkor minden bizonnyal tojni fogsz mások véleményére, hiszen ez a munka az életed értelmét jelenti jobb esetben, még akkor is, ha szóba se jön a presztízs!
2024. ápr. 24. 13:24
 15/18 anonim ***** válasza:
2024. ápr. 24. 13:26
 16/18 anonim ***** válasza:
80%
Mindenki munkájára szükség van. Az utcaseprőére is. A társadalomban egymásra épülünk, ha egy fogaskerék hiányzik, nem működik.
2024. ápr. 24. 14:43
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
semennyire
2024. ápr. 24. 14:49
 18/18 anonim ***** válasza:
60%

"Informatikusként a belül retkes, poros számítógépet, macska húgyos laptopot szereled, karbantartóként meg a gépekből szeded kifele a trutyit"

Sok féle informatikus létezik, én olyan mindenesféle vagyok, laptopot takarítok, hálózatot üzemeltetek, vagy webes appot írok. Macska húgyos géppel még nem találkoztam, de borral leöntöttel már igen.

Viszont én is voltam fizikai munkás. Diákként voltam gyári operátor, hulladéktelepen szemétválogató, és kapáltam a hegyen a cserjéket is. Felnőttként 6 évig dolgoztam CNC marósként, két különböző gyárban. A TMK (nálunk így hívták) állt össze olyan elektronikai technikusokból, akikről te beszélsz, ők javították a gépeket, ha olyan jellegű problémája volt.

Aztán tovább tanultam, és informatikus lettem.

2024. ápr. 24. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!