Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mi az oka annak, hogy a...

Mi az oka annak, hogy a Morgan Stanley harmadik félen keresztül szerződik le a munkavállalókkal?

Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy ez minden területen igaz-e, de néhány gazdasági pozíciót megnézve mindegyikhez ez volt írva. Mi ennek az oka és milyen hátulütői lehetnek?

ápr. 23. 23:44
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Annyiban tudnátok még segíteni, hogy a kiválasztási folyamat hogy működik? Április végén jelentkeztem több pozícióra is, de még semmi visszajelzés nincs. Nektek milyen hamar jeleztek vissza? Tudom, hogy 100+ jelentkező van. Vagy csak az első x beérkezett cv-t nézik meg?
máj. 8. 13:50
 22/24 anonim ***** válasza:
Hiring freeze van sztem. Folyamatosan szenvednek a csapatok, hogy meg tudják nyitni a pozikat.
máj. 10. 11:32
 23/24 anonim ***** válasza:

Elvileg hiring freeze van.

De csak azért elvileg, mert amúgy hébe-hóba vesznek fel közvetlen belsősnek embereket.

Nálunk már vagy öten felmondtak akik helyére nem érkezett senki, így mindenki többet dolgozik. Most szintén fel fognak mondani ketten, már szóltak is, hogy na hogy hangzik az új responsibility ami meg fog üresedni, mintha annyira örülnék neki :DD

Amúgy énis közvetítőn keresztül voltam, de már nagyon régóta az vagyok. Úgy volt átkonvertálnak FTE-nek, de utolsó pillantban csak hosszabbítottak és a freeze-re mutogattak, de az approve megvan minden MD szintig is, és csak a freeze feloldására várnak és átvesznek.

Bár már nem tudok hinni nekik, úgyhogy lassan énis itt hagyom, a végén már csapat sem lesz :D

Közben meg minden jött-ment ED meg MD orrba-szájba jön látogatni Pestre, van amelyiket konkrétan minden hónapban itt eszi a fene. Mondjuk itt jobb az idő, mint Londonban... :D

Szerintem ne várj rájuk, mindenképp jelentkezgess közben, ez meg a B opciód legyen max, ha esetleg visszajönnének.

jún. 8. 19:56
 24/24 A kérdező kommentje:
Azóta visszajeleztek! Köszi!
jún. 8. 23:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!