Hogyan történhet meg, hogy szinte mindenki kiadhatja magát valamilyen szakinak, pl burkoló, betonozó, építési vállalkozó, úgy hogy a munkája nem jó (esetleg közveszélyes is) közben pedig le is lép?
A szabály az, hogy kitanuld a szakmát és a végén megkapd a papírt.
Ugyanúgy, ahogy tanár is akkor lesz valaki, ha diplomát kap és nem attól minősül tanárnak, hogy hány tanítványa nyelvvizsgázott sikeresen, jutott valamire az okj-n, tett emeltszintű érettségit a tantargyából, stb.
Ugyanúgy, ha elmefyek valami képzesre és kapok egy papírt, hogy fodrász leszek, akkor fodrász vagyok, ha én mindenkibek letolom nullásgéppel a haját a munka során, nem jön ki senki széttépni a papíromat, viszont nagyon sok mérges exkliensem lesz, akik majd az Interneten negatívan értékelnek engem és nem fognak többen jönni hozzám. :)
A legrosszabb hogy vannak akik más menő referencia képeit mutatják úgy, mintha a sajátjuk lenne.
3/3 és nincs semmiféle hatósági ellenőr aki kimegy az építkezésekre és szét néz az életveszélyesen épülő házaknál? Vagy ezt állami szinten senkit sem érdekel hogy bocsika bárkire rá esehet a ház mert gázul építették?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!