Visszamenőleg több mint 1 évvel lezárhatják a munkaviszonyomat?
Figyelt kérdés
2022.11.10 -től dolgozok egy adott munkahelyen, ahol időközben felmondtam 2024.04.13.-án akkor még mikor beléptem az ügyfélkapuba nem szerepelt dátum , hogy lezártak volna de felmondásom után 2 nappal jött a NAV-tól egy olyan értesítés, hogy 2023.03.08.-án megszűnt a munkaiszonyom és ezt ebben az évben/hónapban 04.15.-én történt meg. Én bementem a Navhoz mivel így ajárulékaim is úgy látszódnak, hogy nincs fizetve és kaptam egy jegyzőkönyvet/felhívást amit oda adtam munkáltatómnak. Azt nem értem, hogy zárhatott le több mint egy éve mikor a mai napig jogviszonyba járok és jövőhónap 13.-án telik le a 30 napos felmondásom.2024. ápr. 21. 19:27
21/26 anonim válasza:
Hogy mi van?? Te tartozol a TB-nek és nem a munkáltató??
22/26 A kérdező kommentje:
így van, a Nav úgy látja 2023.12.04.-től nem állok munkaviszonyban. Pedig eddig pont úgy volt kijavítják a dátumot
2024. ápr. 29. 15:27
23/26 anonim válasza:
szerintem 2023.03.08-tól kifizette a munkáltató 2023.12.04 előttig.
24/26 anonim válasza:
*ezek alapján, többit eddig vagy nem tudta hirtelen, vagy nem is akarta.
25/26 anonim válasza:
Számomra teljesen egyértelmű, hogy a munkáltató oldaláról nem stimmel valami. Most próbálja kenegetni a szart -> ígérgeti, hogy minden rendben lesz.
Ne hagyd magad!
"2023.03.08-tól kifizette a munkáltató 2023.12.04 előttig."
Nem kifizetésről van szó, hanem munkaviszony (biztosítási jogviszony), vagy annak megszűnéséről szóló helyes, valós bejelentéséről a NAV felé.
26/26 anonim válasza:
Helo, mizu?
Remélem,megoldódott/ megoldódik minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!