Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogy lehet olyan hülye a...

Hogy lehet olyan hülye a főnök hogy amikor minden a keze alá van rakva es alig van már dolga vele, azt meri mondani hogy na neki csak 10 perc volt nekem meg napok?

Figyelt kérdés

Kicsit hülye pelda de pl amikor felépitenek egy létesítményt, a tervezéstől kivitelezéstől biutonsági ellenőrzésektől kezdve készre, a vezetőnek csak a szalagot kell átvágni átadáshoz, erre meg azt mondja hogy neki 2 perc volt hogy kész legyen nektek meg hetek/napok.

Ezt hogy kéne lereagálni?

A konkrét eset:

Adatszolgáltatást kellett benyujtani de még az előző cég nevén volt minden es be sem tudtunk így lépni az oldalra se.

Eleve én nyonoztam ki hogy melyik telephelyre várnak adatszolgáltatást (mert 1 cimen több van), en tudtam meg hogy az előző cég dolgai voltak, azt is hogy megbíztak az adatszolg-al külsős céget, de csak egy magánnevet tudtam, tehát magát a céget is én nyonoztam ki, egyeztettunk a szerz megszunesrol mert a korabbi cég felmondta, aztán én vettem fel a kapcsolatot is azokkal akik kérik az adatokat, ők hivatkiztak már illetékesekre akik segitenek, megtudtam hogy meghatalmazás miegyebek keĺlenek, az csak az adatszolg feluletrol toltheto le, az illetékesek elérhetőségét is en nyomoztam ki.

Es eljutottunk addig hogy már csak be kell lépni meghatalmazás mintát kitoltjuk stb. Ebben segit nekunk az illetekes.

Ezek tobb napi nyomozás volt.

Az illetekessel telefonos segitseggel igazgatoi ugyfelkapuval csak a fonok tud belépni. Ott el lett navigálva hogy ide kattint aztán oda es kesz.

Es ezek után azt vágja a képembe a főnök hogy megvan a meghatalmazás neki csak 10 perc volt az egész....

Hogy lehet ennyire sötét vki?

Csak annyit mondtam erre hogy csak mert az igi ügyfelkapuval en nem tudok belepni csak azert..de valojában a háttermunka neki nagy nulla..

2024. ápr. 17. 08:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ezt a csoportvezetőt nagyobb főnöknek gondolod, mint ami valójában és tartasz tőle, ezért sokkol le, amiket mond. Kérj tőle egy fél órányi időt, és konkrétan beszéljétek át ezt a helyzetet. Hogy tényleg azt hiszi-e, hogy te napokig ugyanazt csináltad, amit ő tíz percig. Hogy mire gondolt akkor, mit csináltál napokig. Elégedetlen-e veled, mert ebből a megjegyzésből az jön le, hogy igen. És ha elégedetlen, akkor miért, vannak-e egyéb példái, amit szerinte nem jól / lassan csináltál.

Ha nem hajlandó átbeszélni, akkor tegyél rá magasról és keresgélj másik melót. De ha sikerül átbeszélni, akkor mindketten talán jobban képben lesztek, hogy miért megy félre a kommunikáció köztetek.

2024. ápr. 17. 12:51
 12/14 A kérdező kommentje:

Dehogyis. Amikor az exem mondott olyanokat amiket elképedtem az is ugyanugy lesokkolt.

Exnél a sztori:

Jelezte szemwlyesen este mikor nunka utan beestem, nyűgös is voltam, (es allandoan féltékeny hülye) hogy szeretne velem beszélni ha lehetne. (Láttam a fején hogy na megint a "véremet akarja szívni" biztos).

Reagáltam hogy ne ma, fáradt vagyok nyűgös vagyok, maskor témázzunk már mélyebbekről.

Erre visszakèrdez miert.

Elkezdtem magyarázni hogy mert lefáraft aggyal teljesen más egy ember nem is tud úgy odafigyelni sem, ingerulten meg lehet másképp is reagálna amit másnap megbánna, nem szerencsés ilyen heyzetben beszelni.(mimt ahogy alap hogy pl fizuemelést se akkor kérünk amikor épp füstöl a főnök agya)

Aztán ezen kiakadt hogy mert en masképp válaszolok este mint monndjuk egy reggel? Neki attol kéne tatania higy uristen épl milyen kedvemben talál ha kérdezni akarok vmit? Hogy velem nem leheg beszélni csak ha kipihent vagyok? Teljesen le lettem oltva.

És ott is csak elképedtem, hogy ez amugy tényleg hülye, vagy csak játsza hogy nem érti?

Mikor így ledöbbent bárki, nekem error.

Visszatérve. A csopvezzel ezeregy másik témám is van.

Úgy vagyok vele tanulom az "aranyköpéseket" arra az esetekre, ha ledegradálják semmibe veszik a munkám.

Tehát ugy tervezem, ha legkozelebb be tudok szólni, hogy persze neki csak alá kellett írnia mert én vagyok aki dolgozott csak..akkor fogok majd visszautalni neki a mostani sztorira: "mint az adatszolgáltatásnál is hogy már csak letolteni és kitölteni kellett vmit" mindig enyém az oroszlánrész másnak meg csak aláirnia kell csak".

Vagy ilyesmit.

De amugy több esetben ovoda ami itt megy.

Ma pl azon témáztam neki ezután, hogy unom már hogy mindenkitől minimum ketszer kell kérnem valamit, vagy duplán megküldeni.

Mint a gyerekeknél hogy ötször is kérni kell hogy mosson kezet.

Erre azt mondja ez egy munkahely. A kollegaknak is neki is ezer más dolga is van mint nekem válaszolgatni.

Erre mondtam hogy látom hogy munkahely, az ovoda is az elvégre. Ott is ötször kell szólni a gyerekeknek.

2024. ápr. 17. 15:38
 13/14 A kérdező kommentje:
Szóval az exemmel akkor se úsztam meg a veszekedést. Ha jeleztem hogy ma ne, akkor ezen állt neki veszekedni.
2024. ápr. 17. 15:42
 14/14 A kérdező kommentje:
*exem volt az állandó féltékeny hülye és aznap nem volt kedvem egyszerűen a mélyebb komolyabb témáihoz.
2024. ápr. 17. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!