Fel szeretnék mondani, kb ez minden vágyam,de mégsem tudom megtenni?
Tény, hogy egy magára valamit is adó cég képviselőjének meg fog akadni azon a szeme, elméje, hogy nem vagy kitartó! Én is elmélkednék azon, hogy akármilyen papírjaid is vannak, beleilleszthető-e az általam kínált munkakörnyezetbe bárki is, aki nem kitartó.
Ha rám hallgatsz, adj még időt magadnak, - hátha magadra találsz az adott környezetben!
Ha eltöltesz valahol 1,5-2 évet és ugyanerre az álláspontra jutsz, akkor nincs miről beszélni, - tényleg nyomós az ok a váltásra, mert tönkremegy az ember, nem ér semmi meg ennyit, - de én személy szerint szóba nem állnék véglegesíthető állás szintjén olyan emberrel, aki négy havonta váltja a munkahelyeit. Nem is húznám az agyadat azzal - munkáltatót képviselő minőségemben, - hogy "Majd kiértesítjük!" meg "Keressük!", - egy az egyben megmondanám (persze tapintatosan, de egyértelműen), hogy mi a problémám a jelentkezéseddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!