Állásinterjú után fognak egyáltalán telefonálni?
Végül ma sem telefonáltak, szóval egyre kevesebb esélyt látok már rá, hogy egyáltalán valaha visszahívnak illetve; hogy felvegyenek. Köszönöm, hogy megosztottátok velem
a tapasztalataitokat😇Folytatom a keresgélést!
Sok sikert és kitartás kívánok, Kérdező!
Manapság sajnos tényleg bevett szokás egy "mindenképp visszajelzünk!" szintű mondattal zárni az állásinterjút, de én is, ismerősök is egyre inkább azt tapasztaljuk, hogy ezek csak üres szavak. Nagyon, de nagyon ritka, hogy egy ilyen után bármit is hallat magáról az adott munkahely. Sajnos.
Kérdező!
Ez egy, a tipikus lekoptató dumák közül, hogy ne rossz szájízzel menj el az interjúról,.....hogy rohadnának meg, egyébként.
Mondjuk annyiban meg lehet "érteni" őket, hogy ha megmondanák a szemedbe még akkor, hogy nem akarnak téged, akkor még ott tehetsz fel nekik kérdéseket.... és erre már nincs elég vér a pucájukban, hogy ilyen vitába beleálljanak....
Igen, aki gerinc nélkül született, az kerül minden konfliktust, különösen, ha érzi is, hogy nincs igaza vagy nem korrekt az eljárása.
Csak akkor hívnak, ha kelessz nekik. De akkor napokon belül.
Gratulálok!
Engem mindig, amikor több hét vagy hónap után hívtak, akkor tudni lehetett, hogy vagy elment az előttem felvett ember vagy annyiért senki nem akar ott dolgozni és én kértem a legkevesebbet. Imádtam az ilyen megkereséseket! :) Főleg mikor már megtaláltam az új helyemet és dolgoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!