Milyen indokkal mondjam le a céges futást ha megsérültem, de nem szeretném, hogy alibi indoknak tűnjön?
A lényeg, hogy ahol dolgozom nagy multi részt vennénk csapat futóversenyen, ahol mint csapat indulnánk el, és én lennék az egyik résztvevő.
Viszont a felkészülés közben megsérültem, a térdem miatt nem tudok futni 3 hete, nem tudom, hogy pontosan mi a diagnózis mert séta közben nem fáj, így nem erőltettem az orvoshoz menetelt.
Ma próbáltam újra futni, de ugyanúgy fáj.
Lefogom mondani a részvételt, de nem akarom, hogy azt higgyék, hogy csak alibizek és kamuzok.
Ha 3 hete fáj, akkor már régen el kellett volna menni orvoshoz.
Gondolom fiatal vagy még, ha már futóverseny... Nem most kellene megalapozni azt, hogy pár év múlva csak nagy szenvedés árán tudj csak mozdulni.
Mellesleg ez nagy kifogásnak hangzik csak. Egy felnőtt értelmes ember azt mondja, hogy 3 hete fáj a térde, mert volt valami sérülése és orvos nem látta, de nem is akar hozzá menni. Ha nincs baj akkor futni is tudnál. Ha meg baj van akkor orvoshoz mennél. Legalábbis ez lenne a logikus, ezért hangzik kifogásnak és ezen nem tudsz szépíteni.
Persze én elhiszem neked, de nem biztos, hogy más is elhinné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!