Introvertáltként milyen bolti eladóként dolgozni?
Attól függ, tényleg introvertált vagy, vagy csak gátlásos, a kettö nem ugyanaz.
Ha introvertált, akkor munkaidö utánra olyan programot, idötöltést tevezz, ahol egyedül fel tudsz töltödni, kipihenni az egész napi nyüzsgést - ha ezt így csinálod, nem igazán lehet probléma belöle.
Ha gátlásos vagy, akkor a személyiségedet kell fejleszteni, megtanulni az eladóként szükséges viselkedési formákat, idövel vagy megtanulsz mindent és müködni fog a dolog, vagy ha nem vagy rá képes, keresni kell más munkát, de ettöl függetlenül meg kellene tanulni az egészséges önbizalom kialakítását.
4-es:
Kérlek áruld el hogy lehet ennyire határozott és jó megállapítást tenni egy névtelen idegen 2 mondatos kommentje alapján, mert nagyon érdekel!
Egyébként elképesztően hízelgő hogy idejöttél és a kérdést ignorálva csak nekem válaszoltál :) Mindjárt elpirulok.
Jó!
Én szerettem nagyon. Egyenruhában bátrabb az ember. Nem én beszélek, hanem az eladó :)
Semmi személyes, és mégis lehet a kommunikációt gyakorolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!