Otthon dolgozó pasinak,aki a saját cégének,és még azon kívül pár kisebb cégnek csinálja a könyvelését,hogy lehet,hogy soha nincs ideje semmire? Nekem ez nagyon érdekes..
Figyelt kérdés
A mostani barátommal mindig arról megy a vita,hogy "ő soha nem ér rá semmire",mert mindig dolga van..Hogy a bánatba van az, hogy ő reggel 8tól nem végez vele mondjuk 16-7 óráig,hanem még este is azt kell csinálnia,meg még hétvégén is? Kicsit kezd már elegem lenni belőle,hogy emiatt semmilyen más tennivalóban nem segít,nem aktív..mégis mindig folyton fáradt. Nekem nőként fizikai munkám van,és mégis megcsinálom a dolgokat,helyette is..Viszont ez nem oda-vissza működik,az ő részéről ez nincs meg. Való igaz,hogy az élete 99%-át a könyvelés teszi ki? Mert ezt nekem valahogy nehezemre esik elhinni..2024. ápr. 3. 14:12
21/21 anonim válasza:
Simán lehet szellemileg ennyire fáradt vki. Az meg szar ügy, hogy más az életritmusotok, de egyikőtöké sem az Univerzálisan Elfogadott Normális. Ha neked ez nem jó, szakíts.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!