Otthon dolgozó pasinak,aki a saját cégének,és még azon
kívül pár kisebb cégnek csinálja a könyvelését,hogy
lehet,hogy soha nincs ideje semmire? Nekem ez nagyon
érdekes..
Figyelt kérdés
A mostani barátommal mindig arról megy a vita,hogy "ő soha nem ér rá semmire",mert mindig dolga van..Hogy a bánatba van az, hogy ő reggel 8tól nem végez vele mondjuk 16-7 óráig,hanem még este is azt kell csinálnia,meg még hétvégén is? Kicsit kezd már elegem lenni belőle,hogy emiatt semmilyen más tennivalóban nem segít,nem aktív..mégis mindig folyton fáradt. Nekem nőként fizikai munkám van,és mégis megcsinálom a dolgokat,helyette is..Viszont ez nem oda-vissza működik,az ő részéről ez nincs meg. Való igaz,hogy az élete 99%-át a könyvelés teszi ki? Mert ezt nekem valahogy nehezemre esik elhinni..
Miért mire számítottál, hogy csak kényelmesen ül a seggén aztán néha pötyög egyet a laptopján? Hidd el ugyanannyi vagy akár több időt rááldoznak a magánvállalkozásukra! Ettől függetlenül én is gyenge dumának érzem a részéről a takarózást. Te csak egy unaloműző vagy számára amikor más már nincs, mert ha van akkor nyilván azokkal vagy azzal van elfoglalva.
2024. ápr. 3. 15:13
12/21 A kérdező kommentje:
De ő napközben van,hogy 2-3 órákat alszik...és rendszertelenül is kel fel..nincs egy normális fix életritmusa... Amikor én már jövök be a kertből,és pihennék,ő akkor mondja,hogy menjünk ki..Mondom,épp onnan jövök,de menjünk ki,mert ő most ér rá..
2024. ápr. 3. 15:49
13/21 anonim válasza:
De ennek a kérdésnek megint mi az értelme? Konkrét emberrel van konfliktusod. Nem fogjuk neked szidni, mert nem ismerjük. Megint olyan kérdés, ahol te csak annyit akarsz, hogy veled szapuljunk valakit, akit te ismersz, de mi nem. A saját negatív érzéseid megerősítéséd várod, és egyre idegesebb vagy, mert nem ezt kapod.
Akkor, ott, neki válaszolgass. Vele beszéld meg.
Neked mitől jobb, ha én látatlanba azt modno, hogy igazad van, egy lusta kötsög? Attól jobb lesz a szar kapcsolatod? Megváltozik? NEM.
2024. ápr. 3. 16:16
14/21 anonim válasza:
nincs egy normális fix életritmusa
A mi életritmusunk a kaü és társai ritmusát veszi fel :D
2024. ápr. 3. 16:46
15/21 anonim válasza:
Szerintem szakíts vele és kész. Nem feltétlenül azért mondom, mert neked van igazad - ezt ennyiből nem tudom eldönteni - de hogy nektek nincs közös jövőtök, ha ide jársz ilyen ügyben tanácsot kérni, az fix.
2024. ápr. 3. 16:59
16/21 anonim válasza:
13.
Kész, ennyi, ott a pont. Ezek teljesen egyoldalú kérdések amik csak arra vannak, hogy a Kérdező igazát és nézetét erősítsük, semmi másra.
2024. ápr. 3. 17:01
17/21 anonim válasza:
Én pl.most akartam dolgozni, erre megint valami kp-i hiba van, nem mennek be a bevallások...
2024. ápr. 3. 17:19
18/21 anonim válasza:
"Mert ezt nekem valahogy nehezemre esik elhinni.."
Azt írod a barátot. Ki tudja, hogy mit csinál, ha még te sem?
2024. ápr. 3. 21:10
19/21 anonim válasza:
Azt nem értem, hogy az online vergődés helyett ezeket miért nem a PÁRJÁVAL beszéli meg valaki...
2024. ápr. 3. 21:12
20/21 anonim válasza:
Itt inkább az a kérdés, hogy te mennyire vagy komolyan vehető vele kapcsolatban, ha egy online fórumon szidod és beszéled ki ahelyett hogy vele kommunikálnál.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!