Mik lennétek inkább, irodai rendőrök, vagy középvezetők egy multinál?
Mi az az irodai rendőr?
Egyébként most is középvezető vagyok multinál. Nincs az a munkakör, amiért hajlandó lennék az állami szférába menni, a rendvédelmi szervekhez meg pláne.
Én jelenleg multinál vagyok középvezető. Az egyetlen dolog, amit rühellek a munkában, az, hogy a legfelsőbb vezető egy nulla EQ-jú ember + mint cég mindenféle teljesíthetetlen, szar projektet aláírnak, amit aztán a mi csapatunkon vernek le. Ez néha elég frusztráló, de közben jól keresek, a kollégák többségével fantasztikus a kapcsolatom, érdekes is a munka, meg alapvetően normálisan bánik velünk a cég (van home office, nincs ingyen túlóra stb.). Alapvetően nem vagyok sztem vezetőnek alkalmas, de egyelőre helytállok benne.
kérdés, irodai rendőrként mit kellene csinálni nap mint nap és mennyi a fizetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!