Ha végre lesz elektronikus közigazgatás, akkor bevezetődik szerintetek a hivatalokban is a home office?
Nem lesz, a vezetés nem engedi.
De a Föld többi részén is ez a tendencia, még a németeknél is. Pedig ott aztán igazán volt távmunka, kemény 7% - most olyan 3-4% körül lehet.
Ember, te kérdezted ezt, az okmányirodák pedig közigazgatási intézmény. Pont ezért kérdeztelek, mert ennyire hajtod ezt a baromságot, hogy hogyan oldanád meg. Nem azt kérdeztem, hogy te ilyen területen dolgozol-e, hanem azt, hogy TE, hogyan oldanád meg, ha már így fellengzősen hangoztatott a hülyeségeidet.
Kivitelezhetetlen, amire te gondolsz.
Még mindig nem tudsz a kérdésemre válaszolni, csak terelsz. Nem vagy képes meghatározni semmi konkrétumot.
A magadfajták csak sötétek agyilag és csak ugatni tudnak.
Most is van elektronikus közigazgatás. Átlag embernek szerintem fogalma sincs, hogy ma már mennyi állami hivatalos ügyet lehet online intézni.
Home office részben van több helyen, például a mi önkormányzatunkban tudom, hogy péntekenként otthonról dolgoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!