Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Minden fiatal ilyen hisztisen...

Minden fiatal ilyen hisztisen áll a munkához? Vagy csak kifogtam egy ilyet?

Figyelt kérdés
Van egy fiatal kolléganő, éveken keresztül dolgoztunk együtt egy adott részlegen. Ő 8 éve van itt, én 30. A lány áthelyezték máshova, egy olyan helyre ami fizikailag megterhelőbb. Erre ő bepöccent, és kérte a visszahelyezését a régi helyre ami fizikailag könnyebb. Egyenesen el is mondta ezt, a fentebbvalóknak, hogy ő nem bírja azt a munkát, illetve az egészségi állapotába kezd kerülni. Mi eza hiszti? Nekünk ha anno azt mondták állj a sarokba oda álltunk, itt meg ilyenek meg vannak engedve, ha nem bírja akkor jaj nem baj nem bírja. Ez jó így? Amúgy nem lusta ember, de akkor is... Hogy mer így szembe menni mindenkivel? Tiszteletet nem tanult?
2024. márc. 21. 21:04
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
90%
Teljesen jól csinálta a kolléganőd. Én is úgy vagyok vele, hogy nincs az az isten, hogy én valami szar munkáért terheljem magam. Akkor inkább felmondok.
2024. márc. 22. 13:03
 22/25 anonim ***** válasza:
89%

Mondanám, h tuti kamukérdés, de tényleg vannak ilyen emberek.

A kolléganődnak van igaza, és nagyon helyes, h sok fiatal nem hajlandó tönkretenni magát a munkában.

Ugyan én már 30-as vagyok, de sem vagyok hajlandó nehéz munkát végezni, szerencsére egyre inkább úgy néz ki, h nem is kell.

2024. márc. 22. 13:42
 23/25 anonim ***** válasza:
88%

Csak ezért!

"A világ (...) mind a mai napig szolgatáborok sorozata, ahol a polgárok - az adójószágok - az illúzió láncára verve robotolnak a gazdáik szolgálatában." (Stefan Molyneux)

2024. márc. 22. 15:40
 24/25 anonim ***** válasza:
2024. márc. 22. 15:41
 25/25 anonim ***** válasza:
90%

Nem értem, mi abban a hiszti, hogy áthelyezik, ő pedig kiáll, tök jogosan, magáért? Tudja magáról, hogy nem bírja/fogja bírni, vagy akkor jobb lenne, ha ne adj' Isten belerokkanna a dologba, ha nem rosszabb történne? Vagy a cégnek, legrosszabb esetben, magának/magában csinálna kárt?

Nagyon is jól tette, hogy szólt.

És még véletlenül sem ő a "hisztis".

2024. márc. 22. 19:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!