Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogyan lehet kollektívával,...

Hogyan lehet kollektívával, vagy bartell dolgokban együttműködni pasikkal, hogy ne nyomuljanak?

Figyelt kérdés

Vannak férfi kollegák, illetve mellettünk levő cégek, közös udvar, ismerettségek stb.

Sokszor beszélgetünk márcsak szakmailag is kell, és vannak oda-vissza működő dolgok köztünk.

Pl az egyik segítséget kért számlázásban(nekünk is számláznak), ha nekem kéne vmi, akkor ő segít, aztán a kocsiját ideadja ha akarom üzembentartási szerződéssel is(nyárra nagyon kellene és akárhol bèrelnék, vagy hiteleznék máshonnan, rengeteget levenne tőlem, így inkább jobb ismerősökkel szerződni)

Más hozzám mászkál(t) karbantartani, mert pl nem tudok felfúrni, beüzemelni egy bojlert, meg rengeteg ilyen van és utána nem kell javítani sem(korabban mindenhez 2 szerelő kellett pl egy gázos, aztám egy masik aki a gázos után javít, aztán a vizes és aki a vizes után javít, a munkatársam meg ért vizhez gázhoz áramhoz csapokhoz asztalos dolgokhoz is és profi es meg tudunk árban is egyezni)én meg közben adok neki céges infókat amikre szüksége van, segítek pl elővásárlásban neki a céges eszközöket is tekintve és sokat is segítek ezen kívül is.

Nem írom a többit, de közös bennük az, hogy az együttműködéseket mindig átviszik nyomulásba, ha elutasítom, sértődésbe, játszmázásokba, aztán 1 hónap es megint elhívnak valahova,(nem csak úgy haverságból, hanem én tetszem, randizni akarnak), megint elutasítom, és annyira elegem van már ebből.

Hogyan lehet férfiakkal együtt dolgozni, vagy szerződni, vagy együtt működni, hogy ezek mellek mint nőt, hagyjanak engem békén?

márc. 20. 16:03
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Sajnos a mai egocentrikus világban senki sem segít csak úgy emberbaráti szeretetből.

Érdekből, mögöttes szándéktól vezérelve segítenek egy nőnek a férfiak.

jún. 2. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!