Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Lehetek emiatt kiégett?

Lehetek emiatt kiégett?

Figyelt kérdés

Igazából nem munkahely, családi boltban dolgozok ami egy drogéria. Itt egesz nap vergődök a vevőkkel mert nem tud géllak színt választani, vagy műköröm kerdései vannak, vagy épp hajfesték..

Van egy viragüzletünk is ahol takaritok,vagy hattermunkat csinálok amihez nem kell tudás ( virágot ki be hozni, kipakolom a kocsiból stb).

Vagy ha úgy van a kertet rendbe tenni ( gazolni gereblyézni stb)ahol van az üzlethez virág ültetve egy kevés.

2024. márc. 19. 19:16
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Örülj neki, hogy van munkád legalább!
2024. márc. 19. 19:32
 2/8 anonim ***** válasza:
38%
Egy gyártósori operátorként biztos ki lehet égni. Gyakorlatilag jó dolgod van, csak szerintem nem tudod még értékelni, mivel igazán alja munkád sose volt, ahogy hajcsár, ostoba főnököd sem.
2024. márc. 19. 19:32
 3/8 anonim ***** válasza:
87%
Nyilván ezek kényszermunkák amig nincs normális munkád. Addig ez van.
2024. márc. 19. 19:33
 4/8 A kérdező kommentje:
34f vagyok.
2024. márc. 19. 22:32
 5/8 anonim ***** válasza:
68%
Tanulnj kellett volna vagy tanulni kellene
2024. márc. 20. 05:33
 6/8 anonim ***** válasza:

Ez a legjobb dolog a világon, remélhetőleg az üzleteket megöröklöd, addig meg elvagy.

Egy drogériában szerinted mi másban kéne segítséget nyújtanod? Az a dolgod, hogy kiszolgáld a vevőket, gondolom nem egy douglas színvonal, hogy napi 5000 vevő van.

2024. márc. 20. 18:42
 7/8 A kérdező kommentje:

Tanultam van diplomám és okjm is.

Csak mikor abban akartam keresni munkát akkor ne menj mert magadnak dolgozhatsz itthon stb

2024. márc. 20. 18:43
 8/8 anonim ***** válasza:
34 évesen csinálj már azt, amit akarsz. Max ha nem jön be visszamehetsz a családi vállalkozásba bármikor ( gondolom én).
2024. márc. 22. 07:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!