Hogyan szokjak vissza a 8 órás munkarendbe amikor az elmúlt 1 évben 5-6 órában dolgoztam?
Figyelt kérdés
Teljesen megszoktam ezt és jó is volt mert több szabadidőm volt, most szinte ráz a hideg, hogy megint egész nap bent kell lennem és nem marad annyi szabadidőm.
Sajnos nincs választásom, muszáj áttérni 8 órára. Más helyet szintén nem tudnék találni ilyen feltételekkel..
márc. 19. 15:25
1/7 anonim válasza:
Ahogy mások is: muszáj kibírni. Szerintem kevesen élvezik.
4/7 A kérdező kommentje:
Persze, nem muszáj enni meg inni se, csak ha nem teszed akkor feldobod a pacskert.
márc. 19. 18:15
5/7 anonim válasza:
Véletlenül se értsd meg mit írok. Dolgozz akkor úgy, ahogy nem akarsz. Nekem nem számít.
6/7 A kérdező kommentje:
Megértettem amit írtál, kötözködni szerettél volna.
Ha lenne lehetőségem és nem lenne "muszáj" szerinted vállalnám?
Hagyjuk a hülye dumádat.
márc. 19. 18:21
7/7 anonim válasza:
En csak egyet tudok. Soha negy ora munkaido nem volt olyan hosszu, mint mikor reszidoben a fejembol kellett kineznem. Ezek utan a nyolc ora repult mashol.
Igaz, szabadido kevesebb, ez teny. De az ido maga relativ, es unatkozva all egyhelyben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!