Milyen a tökéletes főnök illetve alkalmazott számotokra?
Extra kérdés:
Ha fiatalon vagytok főnökök elvárjátok, hogy az öregebb alkalmazottak magázzanak titeket?
Illetve ugyan ez fordítva, ha (öregebb) főnökök vagytok, ugyanúgy magázódtok a fiatal alkalmazottakkal is?
Szabályok:
1.
Alkalmazottat írjanak a főnökről.
Főnökök/vezetői pozícióban lévők írnának az alkalmazottakról.
2.
A válaszodban említsd meg kérlek, a korod (elég egy intervallum is, pl.: 25-30 között)
3.
A válaszodban említsd meg, hogy te melyik fél vagy (főnök vagy alkalmazott)
4.
Illetve azt is, hogy mióta vagy ebben a pozícióban.
Korrekt válaszolóknak dobom a zöld pacsikat. Köszi előre is 👍
Szerintem a tiszteletet nem a magázódás vagy tegeződés kérdése dönti el. Már 25 éve dolgozom, jelenleg a hetedik munkahelyemen és eddig mindenhol tegeződtünk a főnökséggel, függetlenül az életkortól. Soha, semelyik főnököm nem várta el, hogy magázódjunk, első naptól kezdve kérték, hogy tegeződjünk.
43/N (dolgoztam projektmenedzserként, grafikusként, irodavezetőként)
Korrekt és hozzáértő.
31
alkalmazott.
5 éve
Talán az a legfontosabb, hogy tudjon adni más véleményére és ne az legyen mindig, hogy "én vagyok a főnök és kész."
Ha viszont tegeznek, akkor a tiszteletre még kevesebb az esély, vagy nem?
A tegezés miatt egy lépéssel közelebb kerül az illető. Ami ilyen téren nem biztos, hogy kedvező.
Munka az munka legyen és nem pedig baráti kör?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!