Más is szomorú, mert holnap dolgozni kell?
Figyelt kérdés
indul a melós hét....2024. márc. 17. 23:40
A kérdező szavazást indított:
kicsit
nagyon
elmegy
28 szavazat
1/20 anonim válasza:
Én már kifejezetten várom, szeretem a munkámat
2/20 anonim válasza:
Ha szomorú lennék a munkám miatt, akkor nagyon gyorsan váltanék.
3/20 anonim válasza:
Nekem 2 szabad jon. Nincs olyan hogy hetvege meg hetkoznap, csak random heti 3-4 nap melo
4/20 anonim válasza:
Én állást keresek, pont a munkanapnak tudnék most örülni.
Bár holnap pont lesz egy kis nem-bejelentett susmus csak az nem elég semmire
5/20 anonim válasza:
Szeretem nézni ahogy a droidjaim bejönnek reggel a melósvezetőmnek kiadom ki mit csináljon én meg frissen kipihenten -10 között beesek az irodába.Majd kimegyek az építkezésekre megnézni ki mit csinál.
Egy 20 éve építési vállalkozó.
7/20 anonim válasza:
Nem. Amúgy is akkor dolgozok, amikor akarok. Most pl éjjel fogok, ezt szeretem a legjobban.
8/20 anonim válasza:
Szomorú vagyok de nem a reggeli munka miatt.
9/20 anonim válasza:
Nem vagyok szomorú, mert gyereket várok áprilisra, és már nem kell dolgoznom. :D
Amíg nincs itthon férj, lazsálok, majd elmondom neki, hogy mennyi mindent pakolgattam. (Nem veszi észre :D)
10/20 anonim válasza:
11 éve munkanélküli vagyok, szóóval...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!