Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Létezik olyan, hogy azért...

Létezik olyan, hogy azért terhelik túl az alkalmazottakat, hogy ne legyen már ereje más szakmát tanulni és váltani?

Figyelt kérdés
Nem én akarom megmondani, hát megkérdezem.
márc. 14. 14:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Na végre valaki, aki kezd az összefüggések mögé látni!

Nagyon jó úton indultál el, csak így tovább 👏👏👏👏👏👏

Amúgy igen, pontosan ezért.

márc. 15. 12:00
 12/14 anonim ***** válasza:
79%
Ha szakmát tanulsz még rosszabb. Mert munka után is azzal kell töltened az időt, hogy napirenden tartod magad a naponta változó szabályzatokkal és törvényekkel, amiket buzgómocsingok hoznak futószalagon. Mert ha nem akkor elavult a tudásod és inkompetens vagy.
márc. 15. 12:03
 13/14 anonim ***** válasza:

Én megértem szegény derék munkáltatókat.

Ha már vállal annyi áldozatot a munkáltató, hogy adót fizet az alkalmazottja után, az alkalmazott minimálbére bruttójának azon részéből, ami nem az alkalmazotthoz megy, akkor az a minimum, hogy 0-24-ben az ő tulajdona, hisz emiatt nem tud nyaralni menni más kontinensre, max. európán belül mondjuk Franciaországba, vagy Spanyolországba, pedig biztos szívesen menne Ausztráliába, Dubaiba, Tunéziába is, dehát adózni kell az alkalmazottja után.

#irónia #jólérteniér

márc. 27. 11:41
 14/14 anonim ***** válasza:

Meg egyébként is.

Had döntse már el a munkáltató, hogy ki dolgozik jól és ki nem. Az ő cége, ő adja a pénzt, ő adózik a munkavállalói minimálbérének bruttójából a munkavállalói után.

#irónia #jólérteniér

márc. 27. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!