Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Bolti eladónak érdemes kitanul...

Bolti eladónak érdemes kitanulni? Ellehet vele helyezkedni?

Figyelt kérdés
márc. 12. 22:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
78%

10# Velem nem egy helyen megcsinálták, hogy próbanapoztattak, azt legalább kifizették, utána meg kirúgtak..

Oké, nem voltam alkalmas, de basszus, legalább adtak volna 1 hetet, hátha jobban belejöttem volna és utána áttesznek olyan területre, ami esetleg jobban megy..

Engem EZ zavar nagyon! Hogy még csak esélyt sem adtak nekem..

márc. 13. 10:36
 12/13 anonim ***** válasza:
78%

11# Tegyük fel, hogy nem voltam alkalmas, én ezt elfogadom.. De az, hogy eleve úgy álltak hozzá, hogy próbaNAP, az az én olvasatomban azt jelenti, hogy ELEVE nem adtak nekem bizalmat, nem előlegezték meg nekem a bizalmat..

Más lett volna, hogyha nem is 1 hónap, de mondjuk 1, vagy max 2 hét próbaidő van és ha tényleg nagyon alkalmatlan vagyok, akkor lapátra tesznek.. De ez a próbanapos dolog kissé olyan számomra, hogy örülj, hogy egyáltalán szóbaállunk veled és kapsz tőlünk 8 órát...

márc. 13. 10:46
 13/13 A kérdező kommentje:
A nagyobb boltokat nem az eladók takarítják ki?
márc. 13. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!