Hogy viselkedtek mikor egyedüli nőként kerültök férfiakkal teli munkahelyre?
Eleinte mindenki kedves volt velem és előzékeny, élveztem is talán a figyelmet, de mivel én nem kezdtem velük barátkozni senkivel komolyabban mert nem nagyon vagyok ismerkedős, így kinéztek és mindig obszcén szövegekkel próbáltak (gondolom emiatt) bántani. Fordulhattam volna főnökséghez is, de úgyis hamarosan elhagyom ezt a munkahelyet.
Nektek is voltak ilyen tapasztalataitok?
Mondanál példákat, mi az, amit bántónak érzel?
Voltam én is olyan munkahelyen, ahol csak ketten voltunk lányok az irodában és körülöttünk csomó raktáros és sofőr dolgozott. A másik lány a főnök rokona volt, így nekem jutottak az ilyen viccelődések. Néha rettenetesen unalmas volt, mikor századszor hallottam ugyanazokat a poénokat. Például ha banánt is vittem, akkor ettem meg mikor épp egy fiú se volt a közelben. Szinte betömtem a számba olyan gyorsan ettem, hogy ne kapjam a szokásos vicceskedő beszólásokat. :D Arról ne is beszéljünk, mikor kijött pár havonta a herpeszem. Persze ők nem sértésnek szánták, az ilyen helyeken szokás ilyesmivel viccelődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!