Mennyire kötődsz a kollegáidhoz és mennyire visel meg ha valaki elmegy aki szimpatikus neked?
A kérdésre:
gyakorlatom alatt volt pár kollégám, akikkel nagyon jóban lettünk. Rendes barátságnak nem nevezném, de ilyen munkahelyi-barátságnak mégis. Nos, köztük voltak olyanok, akik felmondtak, hamarabb végeztek, és ez eleinte bántott, mert tényleg remekül megvoltunk, és nélkülük nem volt ugyanaz, hiányoztak. De többségük olyan volt, hogy megvoltunk, nem hátráltattuk egymást, de beszélgetni se igazán álltunk le egymással, vagy csak pár mondat erejéig. Párukkal jókat beszélgettünk, elnevetgéltünk, ha olyan volt, de nem volt mélyebb a dolog.
Olyan kötődés, vonzódás abszolút nem volt.
A kérdezői kommentekre:
ha az a volt kolléga egyedülálló, akkor szerintem nyugodtan felkeresheted neten. Egy próbát szerintem mindenképp megér, aztán ki tudja? Lehet, hogy tényleg kialakul belőle valami.
Fiatal vagyok, csak pár éve dolgozom.
Majdnem mindenkit lszrtam eddig.:D
1 valaki nagyon hiányzott, kb 1 évig. Én mentem el, ő maradt ott.
A mostani munkahelyemről 4 ember is hiányozna (20 fős csapat), közülük 2 főleg, de biztos nem 1 évig.
Munka után senkivel nem akartam tartani a kapcsolatot, mindenkivel megszűnik a közös téma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!