Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mennyire kötődsz a kollegáidho...

Mennyire kötődsz a kollegáidhoz és mennyire visel meg ha valaki elmegy aki szimpatikus neked?

Figyelt kérdés
Pl vonzódtál valakihez F vagy ragaszkodtál,szeretted N és elment,mennyire visel meg?
2024. márc. 1. 08:42
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
88%

Volt már olyan kollegám akivel bucauzáskor ölelés könnyezés volt aztán zero kapcsolattartás mert csak kollegális viszony volt de az az eletemben a legjobb. Életem legjobb munkatársa kollegája volt.(nem bnő. Én is nő vagyok egyébként)

Igazi csapattárs bajtárs volt.

És számithattunk mindig egymásra.

Emberként viszont nem kötődöm egyáltalán, néha irogattunk ugyan messengeren egymásnak kesobb de az is csak munkaügyben. Valojában nem erdekel a magánèlete szabadideje csak kb tudom mi van vele es ennyi es ez forditva is. Nem érdekli a magánéletem őt sem.

2024. márc. 1. 08:46
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
*Utána sorban vettek fel szakmailag is alkalmatlonak mellém. Sorba cserélődött is a többi.
2024. márc. 1. 08:48
 3/20 A kérdező kommentje:
Én inkább nem szeretnék erről nyilatkozni.Köszönöm a megértést.
2024. márc. 1. 08:57
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk most pont ez van, egyik régi, kedves kollégám mond fel a másik után, mert hirtelen rengeteg lett a túlóra, hétvégi munka, meg nagy a nyomás. Azt nem mondanám, hogy megvisel, de sajnálom, nagyon jó közösség voltunk.
2024. márc. 1. 09:56
 5/20 anonim ***** válasza:
87%
Leszarom oket
2024. márc. 1. 14:01
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Engem jobban megvisel, amikor vki olyan megy el, aki szakmailag jó és jól is együtt lehet vele dolgozni (pl. átlátja a mi egységünk gondjait is, nem összeférhetetlen, nem rabszolgahajcsár), és mindig kérdés, hogy ki jön a helyére. Ha vkit úgy emberileg bírok, azt meg tudom keresni a munkán kívül is, nem az van, hogy meghalt szegény.
2024. márc. 1. 14:26
 7/20 anonim ***** válasza:
44%
semennyire, csak a fizetésemhez fűz közeli viszony
2024. márc. 1. 14:36
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Kötődés: semmit nem érzek a zemberek irányába; mennyire visel meg egy elmenetel? 1-3 napig gondolkodom rajta, aztán beletörődök, mert vár a munka.
2024. márc. 1. 14:39
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem ráz meg különösebben, ha elmegy, csak ne jöjjön rosszabb helyette. Egyetlen ami a munkával kapcsolatban komolyabban érdekel, az a fizetés.
2024. márc. 1. 15:54
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Semennyire. Elmegy, elmegy. Ő dolga. Egy ideig tartom vele a kapcsolatot, aztán a különböző tapasztalatok miatt megszűnik a közös téma, aztán már nem is beszélünk, csak sablonos témákról társalgunk 5 percig, mielőtt elköszönünk.
2024. márc. 1. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!