Visszamenni a régi munkahelyre?
Felmondtam arról a munkahelyről kb 1 éve, ahol voltam, mert a két gyerek mellett nem tudtam megoldani, hogy intézzem őket.
8 órásban voltam, kértem, hogy tegyenek át 6-ba, de elutasították, mondván, hogy sajna így nem megy, alapból arra kellett volna jelentkezzek.
(Én azt gondoltam menni fog simán a 8 óra, de sajnos sokat kiestem itthonról, nagyon logisztikázni kellett, hogy a gyerekek délután ne maradjnak órákon át egyedül, míg hazaérek...:( )
Tehát felmondtam 4 hónap után. Nagyon kedvesen elbúcsúztattak, sajnálták, hogy elmegyek. Ajánlólevelet kaptam, mondták, ha gondolom próbáljak újra jelentkezni, de ezúttal ne 8 órába.
Azóta dolgoztam máshol de itt szintén nem volt jó a beosztás, de tűrtem és most újra ott vagyok,hogy ki kellett lépnem, mert egyszerűen nem tudom összekoordinálni a családot a munkával.
Segítségem nincs, se család, se barátok. Külföldön élünk.
A férjemmel egyedül kell megoldjuk. A gyerekek nem nagyok még /8 és 12 évesek/, szóval több órán át nem akarjuk egyedül hagyni őket.
Viszont nekem nagyon hiányzik a régi munkám, nagyon szerettem csinálni. De tanácstalan vagyok, nem ciki visszamenni, újra jelentkezni 6 órásba?
Mit gondoltok? :(
Köszi a válaszokat!
Mindenképpen próbáld meg.
De én sem értem, hogy 12 évest pár órára nem lehet egyedül hagyni? Biztos?
Már bőven felső osztályba jár, a legtöbb dologban már önálló! Sőt: már a testvérére is tud vigyázni!
Vigyázz vele, nehogy helikopter szülő legyél, mert az nagyon rossz neki!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!