Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Maradnál vagy mennél?

Maradnál vagy mennél?

Figyelt kérdés
Kb két hónapja kezdtem a munkahelyemen. A munkát magát szeretem, de a közvetlen felettesemet, akivel elég sokat együtt végzek munkát, nagyon nehéz elviselni. Tudni kell rólam, hogy eléggé olyan típus vagyok aki inkább egyedül dolgozik, nem csapatban. Ő meg nem hagy dolgozni normálisan, holott el tudom végezni a dolgom. Folyton okoskodik, meg nem hallgatja az embert. Mármint beszélek hozzá, és így meghallja, de kb mint ha nem is mondanék neki semmit. Folyton ráerőlteti az akaratát a másikra. Azon gondolkodom, hogy még ha a juttatásaim jók is, nem akarok ilyen helyen maradni, ahol így érzem magamat.
2024. febr. 24. 18:29
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Alapjában véve el lennék vele. Kollégák teljesen semlegesek. A probléma az hogy nem tudom mire vezethető ez vissza, de így beszélsz hozzá, és epmondasz valamit, akit egy aha aha-val elintéz, utána meg… Pl elmondom neki hogy elkészültem ezzel és ezzel és ez és ez volt a gond, és sokszor nem is arra válaszol hanem valami teljesen mást mond, akikor meg aktuálissá válik a dolog akkor értetlenkedik de mondom, én már ezt elmondtam, hogy ez és ez volt.

Emellett nem hagy dolgozni, folyton ráerőltetné az emberre amit akar, ahogyan ő csinálja. Félre értés ne essék, elfogadom a tanítást, ha valamit nem értek akkor kérdezek de ez a basáskodás ez nekem sok.

2024. febr. 25. 07:57
 12/14 A kérdező kommentje:
*amit, amikor***
2024. febr. 25. 07:58
 13/14 anonim ***** válasza:
55%
Nekem is volt ilyen f fej fonokom, ott kell hagyni a g3cibe
2024. febr. 25. 09:21
 14/14 anonim ***** válasza:
Csak egy tipikus senki magyar főnök. Azok alapján amit leírtál. Minden melóhelyen van belőlük. Előbb utóbb ezek repülni szoktak.
2024. febr. 26. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!