Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Amerikába mennél, vagy itthon...

Amerikába mennél, vagy itthon maradnál?

Figyelt kérdés
Lehetőségem lenne kimenni dolgozni az USA. Ami mellette szól az a pénz (ott nettó 1,8 millió, itt 300 ezer havonta), viszont ott senkim és semmim nem lenne, gyakorlatilag egy teljesen új életet kellene kezdenem.
2015. dec. 17. 20:27
 1/9 anonim ***** válasza:
Érdekes, elég tömör a sztorid. Amúgy az ágyvetésért jó ha kapsz 800-at max! Ha itthon 300-at keresel és még így sem tudsz "megélni" akkor mehetsz istenhírével :P Én 200-at 240-et keresek és viszonylag jól élek. Ja és ott lesz 10 14 óra melód az usa-ban, meg legközelebb áruld el miből keresel itthon 300-at, és nem az ágyvetés jut elsőre az eszembe! ÜDV
2015. dec. 17. 20:33
 2/9 anonim ***** válasza:
50%
Nettó 300 ezer már bőven elég lenne nekem ahhoz, hogy meg se forduljon a fejemben az, hogy én külföldre költözzek. Sőt, még arra is, hogy félretegyek belőle, ha sokan havi 100 ezerből meg tudnak élni, akkor 200 ezerből már elég kényelmes élet biztosítható szerintem egy embernek.
2015. dec. 17. 20:36
 3/9 anonim ***** válasza:

Én biztos mennék,majd hazajösz ha már kerestél eleget...

Sok sikert!

2015. dec. 17. 20:48
 4/9 anonim ***** válasza:
22%

AMERIKA ^^ *.*

Elmondanád,hogy milyen lehetőséged van? Én is menni szeretnék Amerikába ^^

Azz új élet miatt nem kell aggódni, merj belevágni.

2015. dec. 17. 20:54
 5/9 anonim ***** válasza:
Megyek helyetted!
2015. dec. 17. 20:59
 6/9 anonim ***** válasza:
40%
Mi az az Amerika?
2015. dec. 17. 21:04
 7/9 anonim ***** válasza:
300e-el én simán megelégednék, főleg ha napi 8 óra nem fizikai melóról van szó.
2015. dec. 17. 21:15
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem vagy elég talpraesett és céltudatos az USA-ban, az utcán fogod végezni, és nem fog rajtad segíteni senki. Ismerek egy konkrét esetet, még régebben egy környékembeli férfi az USA-ba ment szerencsétpróbálni, volt egy kisebb balesete, nem kapott munkát, végül az utcán végezte. Ott is halt meg. A lehetőségek országában ez is lehetőség. Azt mondják, aki mer az nyer. Kérdés, hogy Te mennyire akarod?
2015. dec. 17. 21:43
 9/9 anonim ***** válasza:
Én mennék.
2015. dec. 19. 00:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!