Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Felmondtam de az új munkahely...

Felmondtam de az új munkahely két szék közé ültetett mit lehet tenni ?

Figyelt kérdés
Felmondtam 4.5 év után, arra hivatkozva, hogy másban kiakarom magam próbálni, fiatal vagyok még 23éves, stb. Nem haraggal váltunk el, letöltöttem a felmondást, amiből 1 hét maradt jövhét szerda az utolsó napom azon a helyen. Az új helyen 2 hát múlva kedztem volna, DE ma felhívtak a onnan a hr-esek ahova mentem volna. Azt mondták leépítések vannak, ezért engem sem fognak felvenni. Lehet valamit tenni ez ügyben vagy kuncsorogjam magam vissza ahol még van egy hetem? Tudom hogy ez sok embernek furcsa lenne a munkahelyen, meg nem is bíznának bennem a főnökök sem ezek után. Esetleg munkaügyi központba lehet bejelentést tenni, hogy kiszúrtak velem?

#munka #felmondás #nemvesznek fel #megszívattakmore
2024. febr. 21. 18:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
30%

Értékelést a szolgáltatás minőségével kapcsolatban lehet tenni, nem a személyes sérelmedért. Bárkivel előfordulhat ilyen, és nem történt még visszaélés sem. Ezért alaptalan a nyilvános lejáratás, ami eleve egy kicsinyes bosszú.

Jól is nézne ki, ha az összes elutasított álláspályázó dobálná az 1 csillagokat. Mire fel?

2024. febr. 22. 12:22
 12/13 anonim ***** válasza:
68%

"Jól is nézne ki, ha az összes elutasított álláspályázó dobálná az 1 csillagokat. Mire fel?"

Ó, dehogy csak a szolgáltatás minőségére járhat csillag, ugyan már. :)

Nyugodtan lehet írni egy ilyet, hogy "x hónappal ezelőtti megállapodás semmibe véve, a cég anyagi helyzetére és leépítésekre hivatkozva kitáncoltak az általuk adott ajánlat mögül, így roppant kellemetlen helyzetbe hoztak. Mint munkakereső nem ajánlom a céget."

A munkáltató volt kicsinyes, amikor úgy vittek végig egy kiválasztási folyamatot, hogy nyilvánvalóan tudták, hogy úgysem veszik fel a végén. Igyák meg a levét annak, amit főztek. Pont.

2024. febr. 22. 12:30
 13/13 A kérdező kommentje:

Nem kis cégről van szó.. elvileg vezetőség váltás volt és az új vezetők döntöttek úgy, hogy létszám stopp. El

Is lettek küldve emberek, meg újat sem vesznek fel. Rosszul jött ki a lépés, keresem az új helyem :) köszi a válaszokat!

2024. febr. 24. 04:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!