Hogy mondjam el állásinterjún, hogy az előző munkahelyemen felmondtam próbaidő alatt?
#2 A "nyilván" az csak akkor nyilván, ha ott ülsz és megtörténik.
amúgy én mindig is az igazat mondtam. Ha szemét volt a főnök akkor azt, ha rosszak a munkatársak akkor azt, ha sok volt a túlóra és kiégtem akkor meg azt. Sőt volt olyan is, hogy rendőrségi ügy lett a felmondásom vége.. azt is elmondtam az interjúztatónak.
Nem akarok olyan helyen egy percet se dolgozni, ahol hazudnom kell és nem lehetek egyenes és őszinte.
5-ös. Ez alap, hogy nem szidjuk az előző munkáltatot. Hiszen joggal feltételezik, hogy akkor innen is így fogsz távozni.
33 éves munkaviszonyom alatt kb 6x váltottam munkahelyet. Sose mondtam semmi rosszat az előzőre. Viszont amikor már ott dolgoztam és kialakult a bizalom, utólag mindig elmondtam, miért jöttem el. Persze csak ha kérdezték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!