Aki betanít valószinûleg már jól tudja a munkát végezni, ezért a fônök nem rúgná ki, hiszen akkor kit tesz a helyére? Inkább elnézi neki a stílust. Valószinûleg azért is szemétkedik, mert saját magának nevel konkurenciát, ami nem érdeke. Te meg eldöntöd, mit szeretnél. Ha kell a munka és úgy gondolod, érdemes beletanulni, mert késôbb hasznodra lehet, akkor húzd meg magad, figyelj nagyon, nem csak arra, amit mond, hanem arra is, hogyan csinálja, és bírd ki, amíg beletanulsz. Ha nem olyan fontos, keress más helyet.
febr. 19. 04:24
12/32 anonim válasza:
Masnaptol mar be se mennék
Volt olyan szemetlada g-ci aki direkt szarul muattott meg egy munkafolyamatot aztan nyilvan szarul csinaltam meg es utana engem b-szott le
Meg olyan is volt masik munahelyen hogy nagyon gyorsan csinalta, de szarul rakta ossze, nem ment at a teszten vagy csak nehezen, masik ember tudta ezt, de nem szolt neki, se a fonoknek, amikor meg en szoltam a fonoknek, teljesen fel volt haborodva hogy miert mondok ilyeneket amikor o mar 10 eve dolgozik ott
Ha ha szarul csinalja 10 ev utan is akkor b-szodjanak meg
Az ilyenekt ott kell hagyni a g3cibe, nem hiaba leptek ki onnan tobben is
febr. 19. 06:35
13/32 anonim válasza:
A betanulás alatt viseld el! Utána már elkezdhetsz visszaszólogatni. Mert csakugyan vannak olyanok, akik azt képzelik, hogy utána is cseszegethetik az új dolgozót.
febr. 19. 06:41
14/32 anonim válasza:
Milyen az a betanitott tervezo? Mit kell tervezni?
febr. 19. 06:43
15/32 anonim válasza:
12: Én mondjuk sose értettem az ilyeneket, akik direkt szarul tanítanak be, hogy alkalmatlannak találtassak, és még próbaidő alatt el legyek küldve. Hosszútávon hogy tervezik? Hogy minden felvett emberrel ezt fogják csinálni? És azt nem gondolják, hogy egy idő után ez gyanús lesz a főnöknek? 🤔
febr. 19. 06:46
16/32 anonim válasza:
Lehet hogy fogadtak hogy az uj ember meddig birja aztan nem akar vesziteni
Vagy nem szimpatikus neki es nem akarja hogy ott dolgozzon
Voltam olyan helyen is ahol a naplopo trénerek meg a fonokok egymas kozt rohogtek hogy az uj dolgozok hogy néznek ki meg tippeltek hogy ki meddig marad
febr. 19. 06:53
17/32 anonim válasza:
Már rég tiltották a kamugépet, ne csináljatok már bohócot magatokból egyszerű barátaim.
febr. 19. 08:44
18/32 anonim válasza:
17: Attól még a kérdésben leírt helyzet sajnos nagyon is valós és gyakori.
febr. 19. 08:55
19/32 anonim válasza:
Pedig vannak rohadek emberek munkahelyenken. Volt olyan eset, hogy leultem egy asztalohoz reggelizni egyedul, jottek oda 3-an, nem ismertek engem, aztan az egyik beszol hogy miert ekkora helyen ulok egyedul, aztan fogta es elkezdte elhuzni az asztalt rajta a kajámmal
Azt hittem pofanb-szom ott a helyszinen
Egyebkent ott volt még akár 10 embernek is hely
Aztan atultem mashova, persze az asztalt nem huztam vissza
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!