Ha megszégyenített a pénzváltós be-e jelenthetem valami hatóságnál?
Figyelt kérdés
odamentem ott ült és meg kérdeztem nyitva van még mert nem láttam nyitva tartást ki irva erre forgatta szemét és valamit káromkodott. ilyet hogy tehet ha én vagyok a vevő aki odaviszi a pénzt amiből a fizetését kapja2023. dec. 12. 23:15
1/6 anonim válasza:
Igen, a sóhivatal foglalkozik az ilyen súlyos ügyekkel.
2/6 anonim válasza:
Anyám 🤦 a helyesírással foglalkoznál annyit, mint ezzel...
3/6 anonim válasza:
Ott és akkor kellett volna kérni a panaszkönyvet, nem ide írni egy idióta kérdést.
4/6 anonim válasza:
Kifogtad a három, pontosabban négy, létező leghaszontalanabb válaszolót itt a gyk-ról
5/6 anonim válasza:
Írhatsz levelet, vagy e-mailt a főnökeinek, én ezt tenném.
6/6 anonim válasza:
De amugy ezzel a tempoval az orszagot szegyenitette meg, iszonyu taho hirunk van kiszolgalas kulfoldon viselkedes teren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!