Mit tegyek? Menthető még a helyzet?
Péntek reggel nem mentem be a munkahelyemre, mert egész éjszaka nem aludtam a sztressztől. Ehelyett betelefonáltam és szóban felmondtam. Később rámírt a főnök, hogy levélben kell megtennem ha fel akarok mondani. Texteltünk egy kicsit arról, hogy mit nem bírtam már idegekkel a munkahelyen és a végén azt mondta, hogy esetleg menjek be hozzá beszélni. Azonban amikor rákérdeztem mikor jó akkor már nem írt semmit. Most hétvégén zárva vannak, így azon gondolkozom hétfőn bemegyek, de mégis mit mondhatnék? Igazából nem akarom otthagyni, de a jelenlegi munkakör amiben vagyok az kibírhatatlan. Üzenetben nem mondta volna, hogy jó, akkor abból kiveszlek, és csinálhatod azt amit szeretsz - úgyhogy nem hiszem, hogy ezt az opciót felajánlaná. Persze valaki mondhatná, hogy a munka nem kívánságműsor, de ha beadom a felmondólevelet vagy kirúg, akkor legalább két helyre kell új embert keresnie, ami sokkal rosszabb, mintha arra az egyre keresne, amit nem akarok többé csinálni.
Ti mit mondanátok?
Minek gyártasz elméleteket?
Ha látsz esélyt arra, hogy megegyeztek, akkor bemész, elbeszélgettek, majd irányítja a beszélgetést a főnök. Ha nem, akkor írd meg a felmondólevelet rendesen írásban, ahogy azt kell és kész. Mondjuk, akkor is vna felmondási idő.
Ha jó fej, esetleg még kérheted, hogy írjon ki téged visszamenőleg szabadságra, majd ha bent lesz, bár ez sem feltétlen megy ilyen lazán mindenhol.
És akkor megmaradhat a munkád.
10# Kérdező maradni szeretne, csak más munkakörben.
Azt nem tudjuk, hogy mi a szakmája, végzettsége és van-e kereslet rá más munkahelyeken.
Én nem gondolnám, hogy vándorolnia kellene, ha ennél a cégnél helyben, a kedvére való munkakör megfelelne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!