Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Csendes lányt hogyan lehetne...

Csendes lányt hogyan lehetne megnyitni?

Figyelt kérdés

Irodában dolgozunk, csapatban, ügyfelekkel.

Jött hozzánk egy frissdiplomás lány. A munkájával elvileg semmi gond, ügyes( nem én dolgozom közvetlenül vele), de nagyon csendesnek tűnik, nem jön oda beszélgetni magától. Egy másik nemrég érkező szintén firssdiplomás lánnyal lett jóban és csak ketten mennek mindenhova.

Itt ez szerintem nem működik, hát csapatban dolgozunk.

Párszor megpróbáltam feszegetni a határait, pl beszóltam neki, vagy úgy kicsit csúnyábban méregettem, hátha végre észreveszi magát és kinyitja a száját és mond valamit. De mintha engem különösen kerülne pedig nem ártottam neki. Mindenesetre most már én is így állok hozzá, és nem leszek kedves.

Láttam a social media felületein hogy amúgy vannak barátai, eljár sok helyre, csak nem értem hogy akkor velünk miért nem olyan nyitott, miért nem jön el péntek esti csapatos ivásra, nem tudok belelátni és ez zavar.

Az ügyfelekkel is elvileg normálisan beszél. Szóval nem értem velünk miért nem nyitottabb.

Hogyan lehetne ezt a lányt betörni? Vagy ki érti a viselkedését?

2024. febr. 16. 15:47
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
86%

Ez ugye valamilyen kamukérdés?🥲

Beszolsz,csunyan meregeted aztán hozzateszed hogy mostmár nem leszel ilyen kedves?🤣wtf??

Meg betőrni valakit... Jézus isten...ha mással barátkozik veled meg nem akkor nem ő vele van a baj

2024. febr. 17. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!