Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit tegyek a kolleganőmmel?

Mit tegyek a kolleganőmmel?

Figyelt kérdés

Az lenne a kérdésem, hogy a munkahelyemen van egy kolleganőm akivel nagyon jóban vagyok , mindent elmondunk egymásnak. Tavaj tavasz óta viszont észre vettem, hogy kezd egyre jóba lenni a főnökkel, amivel nem is lenne baj mert a főnök jó fej és rendes.

De mesélte ez a kolleganőm, hogy volt hogy hajnalig chetelt vele sokszor és nem is aludt e miatt.

És amit el kezdtem furcsálni h panaszkodott más kollegákra nekem is es azok a kollegák szépen lassan szisztematikusan ki lettek rugva. Plusz bármit kért a főnöktől szinte azonnal meg kapta.

És itt jön a nem etikus része a dolognak részemről mert furdalt a kiváncsiság, hogy mégis mi lehet közöttuk ezért szépen mikor egyszer nem figyelt kimentettem a chat beszelgetésuket ami igen velős és hosszu.

Néhany pl: Volt h felelsz vagy merszt játszottak szexuális téma körben (mindkető parkapcsolatban él) rengeteg sexuális téma és beszélgetés zajlott köztük.

Rengeteget pletykáltak a kollegákról.

De ami a legjobban zavart az az hogy engem is kibeszéltek és sokszor csufolódtak rajtam amire őszinten nem számitottam és nagyon rosszul esik.

Azt szeretém meg kérdezni, hogy szerintetek mit tegyek?

Szembesitsem a dologgal a kolleganőmet de akkor én is lebukok mert kémkedtem vagy nyeljem le ezt az egész szart és felejtsem el?

2024. febr. 15. 09:07
1 2
 11/14 Senior Séf ***** válasza:
Maradj a cipődben, amíg nincs veszélyben az állásod. Ha ki akarnak rúgni, mutasd meg a beszélgetést a főnöknek, és említsd meg, hogy ismered a feleségét
2024. febr. 17. 20:09
 12/14 A kérdező kommentje:
Update: Azóta szemebesítettem vele mert sikeresen végigolastam az összes beszélgetést és nagyon felbosszantottam magam több beszelgetésen. Azt mondta , hogy befejezi a főnokkel való baratkozást ha cserébe törlom a beszélgetéseket persze nem töröltem mivel abszolut nem hiszek neki.
2024. febr. 26. 09:55
 13/14 anonim ***** válasza:
Csak nehogy bosszùt àlljon ès kirugasson mert utàna nem sok mindent tudsz csinàlni.
2024. febr. 26. 11:17
 14/14 anonim válasza:
kilépsz
2024. ápr. 3. 01:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!