Mit tegyek a kolleganőmmel?
Az lenne a kérdésem, hogy a munkahelyemen van egy kolleganőm akivel nagyon jóban vagyok , mindent elmondunk egymásnak. Tavaj tavasz óta viszont észre vettem, hogy kezd egyre jóba lenni a főnökkel, amivel nem is lenne baj mert a főnök jó fej és rendes.
De mesélte ez a kolleganőm, hogy volt hogy hajnalig chetelt vele sokszor és nem is aludt e miatt.
És amit el kezdtem furcsálni h panaszkodott más kollegákra nekem is es azok a kollegák szépen lassan szisztematikusan ki lettek rugva. Plusz bármit kért a főnöktől szinte azonnal meg kapta.
És itt jön a nem etikus része a dolognak részemről mert furdalt a kiváncsiság, hogy mégis mi lehet közöttuk ezért szépen mikor egyszer nem figyelt kimentettem a chat beszelgetésuket ami igen velős és hosszu.
Néhany pl: Volt h felelsz vagy merszt játszottak szexuális téma körben (mindkető parkapcsolatban él) rengeteg sexuális téma és beszélgetés zajlott köztük.
Rengeteget pletykáltak a kollegákról.
De ami a legjobban zavart az az hogy engem is kibeszéltek és sokszor csufolódtak rajtam amire őszinten nem számitottam és nagyon rosszul esik.
Azt szeretém meg kérdezni, hogy szerintetek mit tegyek?
Szembesitsem a dologgal a kolleganőmet de akkor én is lebukok mert kémkedtem vagy nyeljem le ezt az egész szart és felejtsem el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!