Számodra mi a rémálom munka, ami sose csinálnál? Volt már horror munkád, voltak borzalmas kollégáid?
Mármint úgy értem, hogy nem vagyok rosszul a vér látványától.
Bármi, ahol kisgyerekekkel/babákkal kell foglalkozni. Sok nyelvszakos ismerősöm szerzett jó pénzt au-pair-ként de belegondoltam és mentem inkább a gyárba.
Igazán horror munkám nem tudom, hogy volt-e, egyetem alatt dolgoztam sok helyen éjszakánként, megjártam pl. a kórházi mosodákat is, ahol az egyik helyen eszükbe sem jutott védőfelszerelést adni és úgy kellett a szaros, véres, egyéb szennyeződéses kórházi textileket válogatni. Talán ez volt a legrosszabb, szorosan követi egy hírhedt műanyaggyár 12 órában.
#13 vagyok
Lemaradt, hogy nyilván vannak ennél “horrorabb” munkák, ahol veszélyes a munkavégzés, ürülékkel, szeméttel kell dolgozni meg ilyenek, de ez nekem evidens volt hogy a többség számára horror, így nem említettem, csak azokat amik az én személyiségemmel horrornak tűnnek.
Folyamatos kosz, káosz, zaj, ordibálás és idegbaj, átláthatatlan/betarthatatlan kinek mi a pontos feladata ezért mindenki folyamatosan feszült és idegbeteg, és emellett folyamatos kooperáció van elvárva tehát nem csinálhatod a saját dolgod mert percenként jön valami "munkatárs" (de inkább már ellenségek ezek komolyan :D) és elkezd valamit magyarázni vagy zavarni vagy elrángatni. Ja és bármikor előzetes egyeztetés nélkül berángathatnak túlórára akár hétvégén is, ha nemet mondasz köszönjük holnaptól ne gyere.
Most lehet elég sok hazai munkahelyet sikerült ezzel leírnom :D
Folyamatosan ilyen helyen vagyok. A főnök mindenkinek mindent megenged, van, aki ezt tripla-extrán ki is használja, én szívok: nem tudok velük mit kezdeni.
Havi 1* van fejmosás, de minden folytatódik tovább a túlzó engedékenység végett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!