Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A japánok még mindig ugyanolya...

A japánok még mindig ugyanolyan hülyék ha munkáról van szó, vagy már javult a helyzet?

Figyelt kérdés
febr. 13. 18:19
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
39%

Nem is kell megváltoztatni, én is elbújnék a szobámba, kivonulnék egy ilyen társadalomból.

febr. 14. 18:26
 12/19 anonim ***** válasza:
0%

Oké nem a legkisebb, még az 1, 0át sem éri el.

Nem is csoda, kinek lenne kedve szexelni is?

Meg kivel?Sportolnak szerinted ezek az emberek?Kizárt.

Hájas disznóval le se feküdnék.

Család?Minek?Haza menni aludni?

Hobbi, bármi?

Semmi.

Csoda, hogy, nincs több öngyilkos.

febr. 14. 18:29
 13/19 anonim ***** válasza:

"Hájas disznóval le se feküdnék."

"Hobbi, bármi?"

"Csoda, hogy, nincs több öngyilkos."

Nem sokszor voltam ott. Sőt a legutóbbi is elég régen volt. Nem személyeskedni akarok de nekem úgy tűnik, hogy te még nálam is kevesebbet tudsz és ezt nem támadásnak szánom. Éppenséggel nem mondható el a japánokról, hogy sok lenne közöttük az elhízott. A hobbikról pedig azt mondanám, hogy ott aztán százszor több dologgal elütheti az idejét az ember. Legalábbis ha nem akkor nem lenne ott annyi dolog amiket igénybe vennének az emberek. Az öngyilkosságot meg nem tudom, hogy miért szokták ilyen gyakran felhozni mikor a japánokról van szó. Még mi magyarok is megelőzzük őket ebben és rajtunk kívül egy csomó más ország mint pl. Belgium, Szlovénia, Horvátország, Oroszország és az USA.

[link]

febr. 14. 18:42
 14/19 anonim ***** válasza:
67%
Olyan furcsa az, hogy a japánokat szokták egyesek lehülyézni mikor ha realisan nézzük a dolgokat, akkor az jön le, hogy tulajdonképpen mi csinálunk sokkal több hülyeséget. Nem azt akarom ezzel mondani, hogy ők hibátlanok, csak olyan bizarr ahogy egyesek gondolkoznak. Kezdem azt hinni, hogy ez valami pszichológiai önvédelmi reakció, így próbálják egyesek rosszabbnak beállítani másokat, hogy magukat lenyugtassák és hogy elhiggyék itt minden jobb és mindenki okosabb és normálisabb. Részletezhetném, de úgy érzem felesleges.
febr. 14. 18:50
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg érdekes elhízott japánnal jönni, ez nem igazán létező jelenség. Pont ez az egyik hogy az étrendjük olyan speciális és egészséges, hogy már többször is vizsgálták kutatók hogy valószínű ez a hosszú életük titka. Munkamánia ide vagy oda, tényleg így van. Szóval fittek maradnak, és ez részben az étrend, részben az aktív élet.

Öngyilkosság kapcsán meg az az én tippem hogy sokan ott kudarcból vagy épp vállalhatatlannak tartott tévedésből, a cégük "elárulása" és hasonló becsületbeli ügyekből lesznek öngyilkosok. De igazából az még így sem annyira depressziós társadalom mint a keleteu vagy épp az orosz, pl nálunk itt mo-n is sokkal több volt az öngyilkosság, mint japánban valaha. A korrupcióból és elnyomásból eredő kilátástalan alkoholizmus is rásegít erre, japánoknál meg azért kissé más a helyzet ilyen téren is.

Valószínű ezért is hülyézik őket sokan. Mert ha nem ezt tennék, akkor be kéne ismerni hogy csomó dologban meg mi magunk vagyunk a hülyék :)

febr. 14. 19:04
 16/19 anonim ***** válasza:
14%

Elhízott alatt az elphultat értem.

Szerinted, aki hétfőtől szombatig dolgozik, az jár edzeni, amikor a metrón alszik?

Nem. Nem csoda, hogy a nők nem akarnak tőlük semmit.

Alacsonyak, a farkuk is kicsi, de még nem is sportolnak, hanem azért dolgoznak még többet, hogy kütyüket nyomkodjanak.

febr. 14. 19:34
 17/19 anonim ***** válasza:
56%

Mondd kérlek utolsó, te valaha voltál ott? Vagy csak hallottál/olvastál itt-ott valamit róluk és azóta szajkózod ezeket?

"Elhízott alatt az elphultat értem."

Hát én úgy látom, hogy nem csak én, hanem rajtam kívűl másvalaki is úgy értelmezte ahogy én. Ezek szerint érdemes lehet egy kis szótárt is írni neked minden hozzászólásodhoz nehogy félreértsünk.

"Alacsonyak, a farkuk is kicsi"

Ebből nekem úgy tűnik mintha egy öntelt, önmagát túlbecsülő férfi lehetsz aki feljogosítva érzi magát arra, hogy odamenjen hozzájuk, visszaéljen az ottani emberek vendégszeretetével, bunkóbban viselkedjen náluk és az ottani nőket döngesse miközben szidja az ottani férfiakat de ha másvalaki tenné ugyanezt itt akkor felháborodna. Ne haragudj kérlek, de nincs jó véleményem rólad. Ha igaz rád amit leírtam (remélem, hogy nem), akkor még azt is eltudnám képzelni, hogy ha mondjuk lenne egy magyar nő aki egy japánnal jár akkor meglepődnél és rögtön odamennél ahhoz a nőhöz és kérdőre vonnád, hogy mégis miért jár ővele mikor neki (a nőnek) a nagyobb méretű magyar falloszhoz kéne mennie. Nálad tehát a fallosz számít és szerinted joggal követelnéd, hogy több nő jusson neked...

Én nem járned veled az biztos.

febr. 14. 20:16
 18/19 anonim ***** válasza:
Ja és most látom, hogy a korábbi hozzászólásodban nem is elhízottat írtál hanem hájasat. Azért a hájas szót az elpuhultnak a szinonimájaként értelmezni...hát elég fura.
febr. 14. 20:29
 19/19 anonim ***** válasza:
81%
Japánok nem hülyék. Valójában nagyon korán rájöttek hogy a hosszú jelenlétet jobban jutalmazza a rendszerük, mint az érdemi munkát. Így sok munkaórát tesznek bele. De nem feltétlen teremtenek közben értéket. Ez nyugaton is egyre inkább terjed. Viszont nem a munkavállalók hibája. Ha 2 óra alatt is megcsinálsz egy munkát, sok munkáltató képes hazaküldeni és nem kifizetni a maradék 6 órára a pénzt. Japók csak erre jöttek rá, és széthúzzák. Persze így fáradtabbak idővel, mert alvásidőből megy el.
febr. 16. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!