Inkább veled ellenkező neműekkel vagy ugyanolyan neműekkel szeretsz csapatban dolgozni?
Mi a foglalkozásod?
Férfi vagy nő vagy?
Pl én nő vagyok.
Számomra az az ideális ha többnyire férfiakkal, de ne legyek az egyetlen nő, viszont legyenek többen a férfiak.
Utálok csapatban dolgozni, bármilyen neműek is.
48/n
Leginkább egyedül, akkor nincs csetepaté.
F
Férfi vagyok. Nőkkel szeretek inkább együtt dolgozni - rövidebb távon. Hosszú távon férfiakkal.
Rövid távon azért nőkkel, mert szinte minden pillanat talány és szórakoztató tud lenni. Másként gondolkodnak, de mégis sok esetben az eredmény ugyanaz és engem szórakoztat, ha új látásmódokat ismerek meg. - Lehet, hogy több esetben kevésbé hatékony, mint az én analitikus és száraz megoldásaim, de ha nincsen szoros határidő, jobb érdekesebb hatások között élni ezt a rövid életet, mint száraz és unalmas állapotban.
Női mérnök vagyok és nőkkel szeretek dolgozni jobban, egy bizonyos szempontból precízebbek és figyelmesebbek a munkájukra és a környezetükre is.
Van olyan férfi kolléga, akivel szintén jó együtt dolgozni, de túlnyomó részt a női kollégákkal jobban lehet haladni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!