Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Új magyarországi munkahelyre...

Új magyarországi munkahelyre (állami szektor) csak Europass önéletrajzot fogadnak el vagy jó pl a CV makerrel elkészített is?

Figyelt kérdés

febr. 13. 17:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Kérdező, olvasd el az 5-ös válaszodat, abból tényleg úgy tűnik, mintha a régi munkahelyed lenne az új hely is, ahova pályázol...

Akárhová is mész, ha nem kérik az Europass típust, akkor nagy valószínűséggel egy sima önéletrajz is jó, amit magad megírsz, és azokat az alapvető dolgokat írod bele, amik egy önéletrajzba kellenek, még csak program se kell hozzá.

febr. 13. 19:40
 12/16 anonim ***** válasza:
CVmakert nem ajánlom. Nem kapcsolódik ide szorosan, de lehúzós oldal, egyszer csinálsz náluk CV-t,utána havonta lehúznak több ezer forinttal, mert "előfizettél".
febr. 13. 21:51
 13/16 A kérdező kommentje:
12... hálásan köszönöm, hogy írtál. De jó hogy megnéztem. Gyors lemondtam azonnal, de írtam is emailt nekik. Aljas lehúzó banda!
febr. 14. 22:44
 14/16 anonim ***** válasza:
Szívesen. Én sajnos megjártam velük, 7 ezer forintom bánta + az idegeskedés, mire le tudtam mondani az "előfizetést" (mert az sem volt egyszerű).
febr. 15. 11:59
 15/16 A kérdező kommentje:
Én talán megúsztam 400 Ft tal. Vissza is írták hogy törölve a fiók. Mekkora mocskok! Hol írják az önéletrajz kitöltésekor hogy automatikusan 1 hónapra előfizet az ember?? Amúgy vásárlók megtévesztése! Büntetőjogi kategória! Még egyszer köszönöm! Én is néztem volna jövő héten H levonták a 7800 ftot.
febr. 15. 21:17
 16/16 anonim ***** válasza:

Valójában a szerződési feltételek között, az apróbetűs ÁSZF valahányadik oldalán ott van, hogy az oldal használatával automatikusan beleegyezel az előfizetésbe, amit egy héten belül lemondhatsz, máskülönben elkezdik vonni a több ezer forintos díjat...

De ahogy te sem, én sem olvastam el az ÁSZF-et, mielőtt nekikezdtem az önéletrajz-gyártásnak.

És még nagyon sokan mások sem.

tessék, olvasgass:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__egyeb-kerde..

febr. 16. 09:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!