Miért van 'láthatatlanná téve" az az álláskereső, akinek nincsenek cégeknél ismerősei, akik be tudják protezsálni?
Figyelt kérdés
2024. febr. 12. 14:37
11/19 anonim válasza:
Mert te milyen jogon? Te ott voltál velem, amikor az állításoddal ellentétes tapasztalatot szereztem?
12/19 A kérdező kommentje:
Én kérdeztem előbb. Legyél olyan hiteles, hogy nem kérdéssel válaszolsz, pláne nem engem ismételve. Legyél már kreatív!
2024. febr. 13. 11:35
13/19 anonim válasza:
Válaszoltam, megcáfoltam, te nem fogadod el, hogy más a tapasztalat, csak ugyanazt szajkózod
14/19 A kérdező kommentje:
Konkrétan lehazugoztál, hogy nincs ilyen tapasztalatom.
2024. febr. 13. 11:41
15/19 anonim válasza:
Már hogyne létezne? Ha nem létezne, mégis hogy lehet annyi munkanélküli, aki nem talál állást? Az ilyen valóságtagadást és áldozathibáztatást büntetni kéne, mert ez túl jut a szabad véleménynyilvánításon és káros. Miért mond ilyet egy ember egyáltalán?
16/19 anonim válasza:
#14: Te lehazugoztál, mert szerinted nekem nincs
17/19 A kérdező kommentje:
Ja hogy csak egy felesleges troll vagy. Értem már.
2024. febr. 14. 08:49
18/19 anonim válasza:
#16 Mekkora egy incel vagy te.
19/19 anonim válasza:
Ez egy szűrő: A munkahelyekre leginkább ismerős által lehet bejutni, így aki az utcáról jelentkezik, az az előfeltételezés, hogy nincsenek ismerősei, a környezete nem bírja elviselni, ezért nem juttatja be, ezért rossz munkaerő lenne, és nem jönne ki a kollégákkal. Ezért vannak láthatatlanná téve. Valószínűleg a #7, #9, #11, #13, #16-os hozzászóló is így áll hozzá, és fáj neki az igazság, illetve, hogy kérdés mert ebből születni. Látszik is az intelligenciát mellőző, komolyan vehetetlen és 0 érvű, támadó válaszaiból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!