Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Bunkosag hogy nem visz haza?

Bunkosag hogy nem visz haza?

Figyelt kérdés
2024. febr. 8. 14:53
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
87%
Nem, nem az.
2024. febr. 8. 18:05
 22/31 anonim ***** válasza:
90%
Nem… Nálam hasonló a helyzet, ő nem egy utcára lakik tőlem csak útba esik a háza. Azért nem viszem haza mert eleve nem bírom, nem akarom munka után is a búráját nézegetni. Egyszer volt nálunk egy céges csapatépítő tréning, be nyögte hogy na ő majd jól le issza magát úgyis útba esik nekem az ő háza majd haza vihetem. Amikor vége lett fogtam be ültem az autóba és haza jöttem egyedül :) Az megint más helyzet ha olyan kollégát kéne haza vinni akivel amúgy jól kijövök…
2024. febr. 8. 18:31
 23/31 anonim ***** válasza:
88%

Miért lenne az?

Szinte teljesen idegeneket én sem cipelnék melóba, majd utána haza, csak azért, mert közel lakunk egymáshoz.

2024. febr. 8. 19:42
 24/31 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, ha holnap azt mondaná neked hogy szívesen elvisz, de szállj be az üzemanyag költségbe, ezt hogyan viselnéd?

Csak reggel munkába vinne, mert hazafelé sok dolga van mindenfelé.

2024. febr. 8. 19:52
 25/31 anonim ***** válasza:
89%

És honnan tudod, hogy mit csinál, miután kilépett a munkahelyéről? Lehet, hogy nem is haza megy egyből, hanem megy edzeni, bevásárolni, gyerekért az óvodába, pszichológushoz, nyelvtanfolyamra, akármi.

Volt olyan munkatársam egyébként, aki be- és hazavitt, szintén szomszédok voltunk, megbeszéltük, hogy nekem tök jó, hogy feleannyi idő alatt érek be, neki tök jó, hogy kevesebb a benzinpénz, mert beleadom a részem. Ez így szerintem működhet, de csak akkor, ha ő ajánlja fel. Ja, és nem tudott minden nap hazavinni, mert sokszor hol nekem volt programom munka után, hol neki.

2024. febr. 8. 23:35
 26/31 anonim ***** válasza:
74%
Miért vinne? Ingyen akarsz utazni, potyázni szeretnél? Talán neki can még dolga, mielőtt hazamegy. Pl. bevásárol, elmegy edzeni... 🙄
2024. febr. 9. 10:42
 27/31 anonim ***** válasza:
32%
hat ha az o muszaka az az 1 akkor er veget kb pont akkor amikor a te 3-dik muszakod, akkor mar lehet hogy bunkosag ha pajti/haver/barat szinten vagytok, akkor azert huznam az anuszomat is. De mivel latasbol ismeritek egymast, azt sem tudni a deli muszakban vegez te meg a delutaniban, igy nem ertem miert lenne bunkosag, reszletezd kerdezo mert itt hulyenek allitanak be holott lehet hogy a valosagban tobb faktor van es valoban bunkosag.
2024. febr. 9. 10:50
 28/31 anonim ***** válasza:
7%

Sztem abban igazad van, hogy ha ismerősök vagytok és ő nem bun Cohn !!!! akkor ,ha nem okoz neki idő!!! problémát,megkérdezhetné!!

Én biztos felajánlanám, a többi Stein Bun Connal ellentétben.

2024. febr. 15. 08:20
 29/31 anonim ***** válasza:
100%

28

Hát csak az úgy szokott lenni a mai világban, "ha egyszer beengeded a kecskét a káposztaföldre azt elég nehéz onnan kiterelni".😝

2024. febr. 15. 13:39
 30/31 anonim ***** válasza:
86%

"ha egyszer beengeded a kecskét a káposztaföldre azt elég nehéz onnan kiterelni"

Hát ez az! Hogy mondja meg neki az ember, ha valamiért már nem akarja hurcibálni tovább?

2024. febr. 15. 14:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!