Bunkosag hogy nem visz haza?
Miért lenne az?
Szinte teljesen idegeneket én sem cipelnék melóba, majd utána haza, csak azért, mert közel lakunk egymáshoz.
Kérdező, ha holnap azt mondaná neked hogy szívesen elvisz, de szállj be az üzemanyag költségbe, ezt hogyan viselnéd?
Csak reggel munkába vinne, mert hazafelé sok dolga van mindenfelé.
És honnan tudod, hogy mit csinál, miután kilépett a munkahelyéről? Lehet, hogy nem is haza megy egyből, hanem megy edzeni, bevásárolni, gyerekért az óvodába, pszichológushoz, nyelvtanfolyamra, akármi.
Volt olyan munkatársam egyébként, aki be- és hazavitt, szintén szomszédok voltunk, megbeszéltük, hogy nekem tök jó, hogy feleannyi idő alatt érek be, neki tök jó, hogy kevesebb a benzinpénz, mert beleadom a részem. Ez így szerintem működhet, de csak akkor, ha ő ajánlja fel. Ja, és nem tudott minden nap hazavinni, mert sokszor hol nekem volt programom munka után, hol neki.
Sztem abban igazad van, hogy ha ismerősök vagytok és ő nem bun Cohn !!!! akkor ,ha nem okoz neki idő!!! problémát,megkérdezhetné!!
Én biztos felajánlanám, a többi Stein Bun Connal ellentétben.
28
Hát csak az úgy szokott lenni a mai világban, "ha egyszer beengeded a kecskét a káposztaföldre azt elég nehéz onnan kiterelni".😝
"ha egyszer beengeded a kecskét a káposztaföldre azt elég nehéz onnan kiterelni"
Hát ez az! Hogy mondja meg neki az ember, ha valamiért már nem akarja hurcibálni tovább?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!