Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Éjszakai műszak előtt altató?

Éjszakai műszak előtt altató?

Figyelt kérdés

Most kezdtem 2 hete egy új munkahelyen,most jön az éjszakás hetem. Eszméletlen rossz alvó vagyok,lassan 2 éve altatót szedek. Holnap este 22kor kellene kezdenem,de már előre tudom,hogy nem fogok tudni egy órát sem aludni. Azon gondolkoztam,hogy ha dél körül bevenném az altató adagomat,akkor többet ártok,mint használok?

Eleve nekem úgy hat az altató,hogy kb sehogy,mert ha este 21kor beveszem,már hajnali 1től reggel 7ig alig alszok,30 percenként nézek az órára.

febr. 3. 13:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Miért éjszakás műszak előtt veszed be? Vedd be akkor, mikor aludnod kell. De ne akkor, mikor dolgoznod!
febr. 3. 14:32
 2/5 anonim ***** válasza:
Inkább utána vedd be, mikor hazaérsz!
febr. 3. 14:37
 3/5 A kérdező kommentje:
Igen lehet,hogy félreérthetően írtam. Tehát éjszakai műszak után reggel venném be.
febr. 3. 16:15
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen, így érthetőbb, és igen, így használni is fog.
febr. 3. 17:56
 5/5 anonim ***** válasza:
Az a megoldás hogy nem alszol. Utána fáradt leszel annyira h altató nélkül is menni fog
febr. 3. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!