Éjszakai műszaknál ti mikor aludtok?
Amikor olyan fáradt vagyok, hogy elájulok.
Környezetem nem igazán hagyja, hogy nappal aludjak mert csak azértis felébresztenek.
#2 hogyhogy?
#3 igen tovabb fogok tanulni csak más egyetemi szakot akarok megjelolni. Jobb lehetoseg nincs munka terén.
7-es vagyok, annyit még hozzátennék hogy én így dolgoztam 2 évig.
Nem, félreértesz, szerintem pont hogy NE aludj munka után közvetlenül.
Csinálj valamit a reggeli órákban munka után ami ébren tart, könnyebb sport, pakolászás, főzés, elintéznivalók, bármi.
Egyél valamit 11-kor ami még éppen elálmosít de még tudsz tőle aludni.
És csak 11-12 felé kezdj aludni. Mintha délutáni alvás lenne.
Nekem legalábbis ez jött be.
Ha dolgoznom kell éjjel, akkor nem alszom, mert nem azért megyek be a munkahelyemre, hogy aludjak munkaidőben. Más kérdés, hogy erre fel sem merülhet igényem, mert fizikálisan nincs időm ilyenekben gondolkodni, annyi munkám van mindig.
Ha munkát követő pihenésre gondoltál, akkor miután hazamentél, érdemes elintézni az ügyes-bajos dolgaidat, - kaki-pisi-szado-mazo-napipapi, - és ha ezt követően alszol kb. négy órát, az elég ahhoz, hogy regenerálódj valamilyen szinten, ugyanakkor éjjel se pörögj, mint egy DVD-lejátszó.
A koffein tartalmú dolgok átgondolatlan vedelése nem vezet sehová, - a 4., 5. adag után elkezdenek "visszafelé dolgozni" - és kikészülsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!