Hogyan kezeled azt ,amikor kirugnak egy munkahelyről?
Figyelt kérdés
jan. 25. 14:49
1/7 anonim válasza:
Attól függ miért rúgtak ki.
Engem azért (pultos voltam egy pubban), mert meló után nem mentem el a tulaj barátjával.
Azt nem túl kedvesen kezeltem.
2/7 anonim válasza:
miutan elmentem felgyujtom a munkahelyem?
vagy mire gondoltal?
Hacsak nem vmi csunya dolgot kovettel el, nem kell magadra venni. Akiket kedveltel munkatarsak azoktol koszonj el, tartsd a kapcsolatod, ha van fonok, akivel kijottel, kerdezd meg, hogy megadhatod e referencianak vagy hogy orom volt itt dolgozni, ha megis lesz ujra szabad allas szoljanak.
3/7 anonim válasza:
Örülnék neki ha innen kirúgnának ahol most vagyok, legalább nem kéne vesződnöm a felmondással.
4/7 A kérdező kommentje:
3
Én is voltam így :)
Alig vártam ,hogy kirugjanak.
jan. 25. 15:08
5/7 anonim válasza:
Attól függ, miért rúgtak ki 😁 ha jogos, akkor behúznám fülem -farkam, ha nem jogos, akkor sem rendeznék jelenetet,de biztos jelezném elegánsan (miután a legutolsó papírozás is megvolt és nincs tétje), hogy bekaphatják.
6/7 anonim válasza:
Ha oka van az én hibám elismerem de ha ez forditva van semmi ok nélkül vagy akár egy olyan hogy vendégmunkás miatt akkor onnantol kezdve mindenki megkapja a magáét még ha beleis döglök !
7/7 BlackSword válasza:
Okfüggő...
Ha én hibáztam, tanulok belőle, ha ők hibáztak, tanuljanak belőle...
Ha meg így jártunk, akkor így jártunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!